Éxito rotundo de FIVAMEL de Montroi en su XIX edición
La climatología fue, una vez más, respetuosas con la feria más dulce de la Comunidad Valenciana
- Hi ha 0 comentaris
- Lunes, 10 de noviembre de 2014
La climatología fue, una vez más, respetuosas con la feria más dulce de la Comunidad Valenciana
El primer premio en miel de Romero ha sido para Consuelo Fayos Bertomeu y el primer premio en Milflores para Esther López Fayos
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Postres
El director de FIVAMEL, Carles Galletero, ha volgut destacar “la qualitat i varietat de les mels que es poden trobar en la fira"
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Postres
También se cumple un año de la inauguración del Museo Valenciano de la Miel (MUVAMEL), con la presentación de la exposición permanente del pintor de L’Alcudia, Manuel Boix
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Postres
Paco Rodríguez, que s'ha criat entre foguers i paelles, és l'últim guanyador del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
Tags: Arròs , Articulistes , J.M.O. , Miguel Á. Martínez , Mossets a la Ribera , Plats autòctons , Restaurants , Tendències
Será mañana jueves 6 de noviembre
FIVAMEL torna del 7 al 9 de novembre amb més expositors, més activitats i el Museu de la Mel obert tot el cap de setmana
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Postres
La iniciativa, de gran èxit, que ha aconseguit augmentar el nombre de visitants any rere any, se celebrarà en el centre comercial Sueca Parc els dies 14,15 i 16 de novembre
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Tapes
Un evento multitudinario para más de 1.500 personas donde la gastronomía y la tradición pesquera son protagonistas
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Peixos i mariscos
“S’ha notat una repercussió en el consum”
La nova ubicació ha sigut un encert, segons comenten els expositors de la fira i del porrat tradicional
Robert Martínez, alcalde de l'Alcúdia: "Esta fira, junt a les associacions de la localitat, altres productes i empreses, estan fent gran la marca l'Alcúdia"
Àudio de l'entrega de premis i declaracions dels restaurants participants de la Ribera
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Per altra banda, "Juan Veintitrés", de Benifaió s'ha endut el primer premi de Postres de Kaki de la Ribera
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Juan Botella, regidor de Turisme de El Perelló, ens convida a degustar els millors peixos del 9 al 12 d’octubre
Lluís Ribera: “Duem 20 edicions sent fidels a la nostra identitat”
Entrevista a Lluís Ribera, president de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, amb motiu del VII Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de La Ribera
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Un total de 16 comerços i restaurants han participat este dissabte a l’event gastronòmic que mostra la cuina suecana als veïns i visitants de Sueca
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O. , Tapes
30 restaurantes, incluidos 11 extranjeros, pugnaron por cocinar "la mejor paella del mundo"
Tags: Arròs
Més de 20.000 tapes s’han repartit durant el cap de setmana
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Un restaurante de Córdoba y otro de Valencia han obtenido segundo y tercer premio en la 54 edición del Concurso Internacional de Paella Valenciana de Sueca
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Manoli Egea: “És una molt bona oportunitat per a potenciar el Concurs Internacional, donant-li inclús un major realç"
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Teresa Ribes: “Estic molt agraïda als empresaris de Sueca pel suport que estan mostrant al Concurs”
La imaginació i la creativitat van ser el punt fort de la festa, la qual va estar amenitzada per una discomòbil
Del 30 d’agost al 2 de setembre els bars de la població promocionaran la gastronomia de qualitat en la I Ruta de la Tapa
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Tapes