| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/11/2014

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics » Postres

Este cap de setmana no deixes de visitar a Montroi la fira més dolça de la Comunitat Valenciana

FIVAMEL torna del 7 al 9 de novembre amb més expositors, més activitats i el Museu de la Mel obert tot el cap de setmana


._000327
Entrevista a Carles Galletero,
director de FIVAMEL



 
La fira més dolça de la Comunitat Valenciana és, sens dubte, la Fira Valenciana de la Mel (FIVAMEL). Està declarada d'interès turístic local i és una de les què rep major afluència de visitants dins del calendari gastronòmic nacional. La fira de la mel estarà oberta, a tots els visitants que vulguen assistir a una experiència molt dolça, el  pròxim cap de setmana del 7 al 9 de novembre a Montroi.
Mel, gelea reial, propólis i cera en panal, aplicat a una infinitat de productes alimentaris, decoratius o relacionats amb la salut natural es poden trobar en este esdeveniment que agrada a majors i xicotets per tractar-se d'una fira de tipus familiar. Un any més es posarà en marxa l'operació “busmel”, de manera que tota persona que desitge puga assistir a la fira en un bus particular i ser convidat a esmorzar o berenar a un mòdic preu. A més, si encara no has vist el Museu Valencià de la Mel (MUVAMEL), pots fer-ho de manera extraordinària durant la celebració de la Fira Valenciana de la Mel. Una sala d'exposició permanent, una sala d'audiovisual i una exposició temporal relacionada amb l'apicultura, dins d'un complex amb una tenda carregada de referències i productes que faran les delícies dels més dolços. El museu té un caràcter didàctic i pedagògic, de manera que es pot fer una visita guiada o interactuar de manera individual amb els elements allí disponibles.
Fivamel és la fira que antecedeix al Nadal, sent un dels seus principals atractius fer apilament de vins dolços, mels i torrons per a eixos menjars familiars que tant enyorem. També serveix per a regalar-se amb mels de diferent procedència que ens serviran per a mitigar els efectes dels refredats que tant molesten. Carles Galletero, director del Museu Valencià de la Mel,  ens explica en esta entrevista a El Seis Doble, tot el que ens espera en la 19 edició de la fira més dolça de la Comunitat Valenciana.
E6D
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.