El Asador Restaurante L’Alfàbega adelanta su horario de cenas
Para las cenas de viernes y sábado, abierto desde las 20:30 horas
- Hi ha 0 comentaris
- Jueves, 19 de noviembre de 2020
Tags: Restaurants , Rostidors , Tendències
Para las cenas de viernes y sábado, abierto desde las 20:30 horas
Tags: Restaurants , Rostidors , Tendències
El BOP publica hui la resolució de la convocatòria de subvencions del passat mes de juny, a més de l'ampliació del termini de justificació d'aquestes ajudes fins al pròxim 10 de desembre
Tags: Turisme
L'alcalde ha cuinat al costat de Jesús Melero, el coordinador de 50 Concurs Internacional de Paelles de Sueca
Tags: Gastronomia
Dimas Vázquez cuinarà al costat de Jesús Melero, el coordinador de 50 Concurs Internacional de Paelles de Sueca
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons
La Ribera Baixa ha sigut admesa per la comissió de valoració prevista en les bases
Tags: Turisme
La ciutat porta a la fira Gastrónoma la seua oferta culinària i posa en valor l’esforç de l’hostaleria per a frenar la pandèmia
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Turisme
Tres sessions sobre producte de proximitat, que se celebraran online els dies 11, 12 i 13 de novembre
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Turisme
L'esdeveniment comptarà amb un estand i participarà en una taula redona sobre turisme gastronòmic
La segona edició de Gastro Ribera convida a descobrir tot el sabor de la Ribera del Xúquer, amb 24 restaurants i ingredients quilòmetre zero
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons , Turisme
Una de las propuestas gastronómicas que presenta es una espectacular paella de pato, setas de temporada y foie
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Restaurants , Rostidors , Tendències
Marí mostra el suport a Artesanos del Arroz i l’aposta per la qualitat que fa el sector de la restauració en un moment decisiu per al futur del turisme
El secretario autonómico de Turisme Francesc Colomer ha presentado la II campaña 'D'Açí, consume local, apoya lo nuestro'
Tags: Notícies del sector
El panel de cata estará formado por reconocidos expertos del sector vitivinícola y los premios se entregarán en el mes de diciembre
Comença un nou curs consolidada com a referent a nivell mundial i incrementant el nombre d'alumnes fins als 170
Tags: Formació gastronòmica , Vins
El sabor tradicional de cocinar con leña, el control del fuego y el cuidado para que haya siempre un equilibrio y armonía entre los ingredientes
Tags: Arròs , Articulistes , J.M.O. , Mossets a la Ribera , Ramón Alfil , Restaurants , Rostidors , Tendències
Del dia de Sant Donís, patró dels enamorats valencians
Tags: Rebosteria
El Restaurante Ca Pepa te ofrece todo tipo de servicios para tus celebraciones
Tags: Arròs , Caterings , Fideuà , Restaurants , Tendències
Del 2 de octubre hasta el 15 de noviembre, para conseguir fondos destinados a programas de lucha contra la malnutrición en España
Tags: Notícies del sector
Reconocimientos importantes a la hora de continuar impulsando la proyección de los productos elaborados con uvas de moscatel
Tags: Premis i homenatges , Vins
Hay dúos fantásticos como los huevos caseros con patatas y carne a la brasa
Tags: Notícies Comercials
Va a distribuir 200.000 euros entre 25 asociaciones, fundaciones y entidades sin ánimo de lucro
Tags: Turisme
El Consistori organitza rutes guiades, jornades de portes obertes, passeig en barca i activitats ornitològiques
Una alternativa innovadora para darle la vuelta a los picoteos de la mano de Snatt’s y MisterCorn, una nueva forma de consumir snacks y frutos secos on the go
Tags: Fruits secs , Snacks , Tendències
Haz tu reserva en el teléfono 657.695.155
Tags: Notícies Comercials
Amb dos propostes de showcooking: passos a seguir per a cuinar una espardenyà i també s'ha mostrat el dolç típic de la nostra ciutat, La Reganyà
Tags: Espardenyà , Plats autòctons , Plats de cullera , Rebosteria