26 cuiners de tota Espanya competiran al VI Concurs d’Espardenyà d’Alzira
Les associacions locals continuen guanyant pes a la Festa de l’Espardenyà i enguany participen catorze d'elles
- Hi ha 0 comentaris
- Miércoles, 2 de marzo de 2022
Les associacions locals continuen guanyant pes a la Festa de l’Espardenyà i enguany participen catorze d'elles
La tradición culinaria más famosa de Cataluña se puede degustar en Cullera
Tags: Tendències , Verdures
Pastelería Llopis tiene un año más su servicio de reserva de Roscón
Tags: Tendències
La campanya s'estendrà del 13 al 17 de desembre amb la incorporació de locals de diferents municipis de la província de València
Exposició de productors, xarrada del xef Kiko Moyà, demostració de cuina i masterclass de cocteleria de la mà d'Ivan Talens
L'esdeveniment s'emmarca dins de l'edició de 2021 de Gastro Ribera, un mes dedicat a la gastronomia de la Ribera de Xúquer
Alguns dels millors restaurants de la Ribera de Xúquer ofereixen menús amb ingredients km0
Tags: Gastronomia
Serà el diumenge 28 de novembre amb motiu del 10é Aniversari de la declaració de la Festa de la Mare de Déu com a Patrimoni de la Humanitat
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
La Conselleria d’Agricultura tanca este programa de dinamització de l’agroecologia al llarg de la Comunitat Valenciana
Xefs de tota Espanya competiran en el V Concurs “Francisco José García” per a optar als 5.000 euros en premis
També el concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki Persimon que estaven programats per al mes d’octubre
El garrofón valenciano, una joya escasa que ha perdido el 75% de superficie de cultivo por la competencia de terceros países
Ha comptant amb la participació d'una gran representació del sector hostaler local
Tags: Arròs , Gastronomia
La jornada se celebrarà el dilluns 2 d'agost, de 9 a 14 hores, en la segona planta del Centre Municipal Bernat i Baldoví
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons
"Por fin se ha hecho justicia"
Tags: Denominacions d'origen , Notícies del sector , Vins
Además del cariño especial en su elaboración y dedicación
Tags: Snacks , Tendències
La vitivinicultura realizada a pequeña escala se abre camino como respuesta a los desafíos que atraviesa el sector
Tags: Notícies del sector , Vins
Una bomba de sabores, contrastes y texturas
Tags: Tendències
Sentimos auténtica pasión por todos los platos elaborados en nuestro horno de leña o en nuestra parrilla
Tags: Carnes , Rostidors , Tendències
Responde Giovanna Torres, del departamento de ventas de Simmer Cocinas
Tags: La Pregunta... , Tendències
La recopilación incluye blancos, rosados y tintos de las bodegas de la Denominación de Origen, y su descripción está inspirada en el disfrute de la época estival
Tags: Cellers , Denominacions d'origen , Vins
14 restaurants de la ciutat oferixen menús on el peix, el marisc, l’arròs i la innovació són els principals atractius
L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 12 de setembre, en una ubicació que encara no s'ha pogut concretar
Tags: Arròs , Gastronomia
Responde Giovanna Torres, del departamento de ventas de Simmer Cocinas
Tags: La Pregunta... , Notícies del sector , Tendències
L'alcalde de Sueca Dimas Vázquez i la regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca Manoli Egea han mostrat el seu agraïment a totes les empreses
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons