‘Operacions bàsiques de cuina’ dins dels cursos FPE per aturats 2022/2023
El curs serà del 31 de gener al 28 de juny
- Hi ha 0 comentaris
- Lunes, 23 de enero de 2023
Tags: Formació gastronòmica
El curs serà del 31 de gener al 28 de juny
Tags: Formació gastronòmica
El secretari autonòmic ha participat en Fitur en la presentació de la gala dels Sols Guia Repsol i la de ‘The World's 50 Best Restaurants’
Tags: Notícies del sector , Turisme
Dos assajos clínics amb 132 voluntaris van comparar l'efecte de l'oli de pinyolada d'oliva amb l'oli de gira-sol i el gira-sol alt oleic
Tags: Notícies del sector
Els formats promocionals elegits enguany han estat un calendari del 2023 i un joc de parxís plegable
Tags: Esmorzars valencians , Turisme
L'Ajuntament aprofita esta importantíssima cita de promoció turística per a presentar el cartell de la 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons , Turisme
Suposa un pas més en la política de sostenibilitat de Grefusa, que ja ha sigut reconeguda pel seu programa de beques GrefuTalento o en obtindre el certificat d'Empresa Familiarment Responsable
Tags: Notícies del sector , Snacks
Formació especialitzada dirigida als professionals del sector hostaler d'Alzira
L'agenda es divideix en quatre blocs principals: activitats dels cellers, ofertes enoturístiques, plans culturals i formació
Tags: Notícies del sector , Vins
La companyia líder del sector dels snacks, la fruita seca i els enfornats, participa per seté any consecutiu en la campanya ‘Els seus drets en joc’, finançant els joguets de 115 famílies a Alzira
Tags: Snacks , Tendències
Triats mitjançant tast a cegues pel panell de tast de la DO
Tags: Vins
Gràcies al seu sabor que es disfruta, la seua textura lleugera i cruixent i la seua aparença d'os, aquest aperitiu pretén conquistar a les famílies espanyoles
Tags: Snacks , Tendències
Reserves als telèfons 636.400.568 o 961.700.872
Tags: Tendències
Es celebren del 25 al 27 de novembre
L'acte de lliurament de premis tindrà lloc al mes de febrer
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Rebosteria
El Restaurant Miguel i Juani, de l'Alcúdia, guanya el primer premi del Concurs de Postres de Kaki de la Ribera del Xúquer
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons , Putxero
Disponible des del 13 de desembre fins al 5 de gener, excepte dies festius
Tags: Tendències
22 milions de pipes de Grefusa es consumiran durant aquest torneig
Tags: Snacks , Tendències
Del 4 al 6 de novembre
‘Creiem que aquesta proposta és més que necessària davant de l’escalada de preus que vivim’
Tags: Notícies del sector
Els concursos de Putxero i Postres de Kaki es celebraran el 14 de novembre
Es tracta de la sisena edició d’este concurs gastronòmic
Les seues polítiques de conciliació li han permés obtindre el certificat d'Empresa Familiarment Responsable, mentre que l'Observatori de Sostenibilitat i Transparència ha reconegut el seu compromís amb els empleats
Tags: Notícies del sector , Snacks
L'esforç dels productors de la DOP Ribera del Xúquer garanteix la qualitat
“La situació actual ens té que fer prendre decisions importants per a tindre viabilitat als negocis”
Tags: Entrevistes , Notícies del sector
“El que hem de fer és unir-nos tota l’hostaleria i si hi ha que pujar preus que siga de manera col·lectiva”
Tags: Economia , Notícies del sector