Duso presenta les noves papes Deluxe
Seguint el mateix procés artesanal de sempre però amb un procés de secat diferent
- Hi ha 0 comentaris
- Domingo, 28 de abril de 2024
Tags: Snacks , Tendències
Seguint el mateix procés artesanal de sempre però amb un procés de secat diferent
Tags: Snacks , Tendències
El certamen se celebrarà el diumenge 28 d'abril, al Parc de l'Estació
Tags: Arròs , Concursos , Events gastronòmics , Plats autòctons
Bar El Barrilet de Carcaixent i el Restaurant Picanterra de Cullera van completar el podi
Tags: Concursos , Events gastronòmics , Plats autòctons , Plats de cullera
La Plaça San Miguel i l'Avinguda Constitució es convertiran en grans escenaris per a l'artesania i la millor gastronomia
Tags: Concursos , Events gastronòmics , Plats autòctons , Plats de cullera
La companyia líder en el sector dels snacks, fruita seca i enfornats llança ‘El Cacahuetazo’, una gamma de cacauets únics per la seua grandària, sabor i excel·lent qualitat
Tags: Snacks , Tendències
Volem anar mostrant-vos com és el procés artesanal d’el·laboració de les nostres papes
Tags: Snacks , Tendències
L'Ajuntament aposta per la gastronomia local amb un concurs que busca descobrir la millor tapa de la ciutat
Tags: Gastronomia , Tapes
La teua reserva en www.asadoralfabega.com
Telèfon 657 695 155
Tags: Carnes , Tendències
Demà dilluns 18 de març, deprés de la mascletà
Tags: Arròs , Events gastronòmics , Plats autòctons
Picanterra de Cullera guanya el 2n premi i El Sitio Arrocería de Quart de Poblet, el tercer
Tags: Events gastronòmics , Plats autòctons
Més de 25 associacions i entitats participaran en la Festa de l’Espardenyà
Tags: Events gastronòmics , Plats autòctons
Durant el dia de hui i demà dissabte
Tags: Falles , Festes , Humanisme , Plats autòctons , Salut i Sanitat
La regidora Débora Marí ha participat els dies 26 i 27 al Fòrum de Treball de la marca gastronòmica, on s'ha donat a conéixer el Pla d'Accions de promoció i el desenvolupament del Pla Experiències turístiques
Tags: Notícies del sector , Turisme
L’esdeveniment final es celebrarà a Cullera al mes de juny i potenciarà la marca culinària local i els productes de KM0
Tags: Formació gastronòmica
Un dels dissenyadors nacionals amb major projecció del moment, ha presentat en la nova edició de la desfilada madrilenya un vestit únic amb la imatge de Grefusa
Tags: Snacks , Tendències
Els visitants van poder seguir pas a pas l'autèntica recepta del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
Tags: Arròs , Events gastronòmics , Plats autòctons
El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca enguany celebrarà la seua 63 edició
Tags: Arròs , Events gastronòmics , Plats autòctons , Turisme
Deu associacions culturals i festives de la localitat també van protagonitzar la trobada culinaria
Tags: Arròs , Events gastronòmics , Plats autòctons
Dia 7 de febrer de 2024, a les 14.00 hores
Tags: Events gastronòmics , Tendències
En esta ocasió han anat destinats a l'elaboració de dolços típics valencians de Nadal
Tags: Formació gastronòmica , Postres , Rebosteria
L’empresa va ser fundada per Lorenzo Duato i Julia Soriano
Tags: Tendències
Dijous 21 i divendres 22 de desembre, de 10 a 13 hores
Tags: Events gastronòmics
Els alumnes de l'Escola de Cuina van servir una exquisita selecció de cocktails i el Gremi de Forners va oferir el dolç tradicional d’Alzira, la reganyà
Tags: Events gastronòmics , Formació gastronòmica , Postres , Rebosteria
D'11:00 a 13:30 hores
Tags: Events gastronòmics , Vins
Clara aposta per oferir una alternativa a esta especialitat típica nadalenca
Tags: Snacks , Tendències