| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/01/2024

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Events gastronòmics » Plats autòctons

Trenta restaurants participaren en el primer Concurs d'Arròs de Sant Vicent a Guadassuar

Deu associacions culturals i festives de la localitat també van protagonitzar la trobada culinaria


._000733
La localitat de Guadassuar va disfrutar d'un diumenge d'autèntic gran ple amb la celebració, dins de la seua fira del Porrat de gener, del primer concurs d'Arròs de Sant Vicent. Un arròs molt característic de la localitat cuinat amb carabassa i amb suc de taronja i que per a molts restauradors va ser tot un autèntic repte.

Per a l'alcalde de la localitat Vicente Estruch, ”és tot un plaer veure com la gent i els restaurants s'han mobilitzat per a participar en esta primera edició, vull agrair a totes les associacions locals el seu compromís perquè esta primera jornada gastronòmica siga tot un èxit”.



En la trobada culinaria també va ser present el diputat de Cultura de la Diputació de València i alcalde de Benimodo Paco Teruel qui va confirmar que “la Diputació sempre està al costat dels esdeveniments gastronòmics i culturals de la província de València”.
Alguns alcaldes i regidors de localitats veïnes també van estar presents en la jornada i possiblement un concurs similar s’organitze en altres localitats en les quals també la taronja té un protagonisme especial com a Carcaixent, on es podria arribar a realitzar un concurs gastronòmic en en el “Bressol de la Taronja” dins de la seua festa dedicada a este cítric, segons ens va comentar el regidor carcaixentí Javier Sanchís, regidor de Joventut, Esports, Serveis Públics i Modernització.
Nombrosos veïns i visitants de la comarca es van deixar veure al llarg de la Gran Via comprovant i aprenent els grans trucs dels cuiners que preparaven esta recepta tan característica de Guadassuar.
Víctor Sanchis del Restaurant Asador L’Alfàbega d'Alginet va quedar gratament sorprés davant el resultat del la seua primera experiència amb este arròs de Sant Vicent. Juan Hernández Casas, representant del restaurant L’Olivier de Carcaixent també ens va explicar de quina forma va preparar el seu arròs de Sant Vicent a Guadassuar. Finalment, dos cuiners asiàtics de restaurants de València es van emportar el primer i segon premi. El tercer premi es va quedar en la localitat de Guadassuar i va ser per al Restaurant Ca Blau.
E6D
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.