| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 28/12/2023

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Formació gastronòmica » Postres » Rebosteria

Èxit d'assistència i participació en els tallers de cuina organitzats pel SERVAL d'Alzira

En esta ocasió han anat destinats a l'elaboració de dolços típics valencians de Nadal

._000900 
Durant dos dies la seu de l'Associació de Veïns de Les Basses ha acollit els cursos de cuina organitzats pel SERVAL dins de la campanya “Bon Profit”. Productes de qualitat pròxims, postres tradicionals, dolços que ens recorden a la nostra infància i el bon fer de l'equip de cuineres que han impartit els cursos han sigut part fonamental en l'èxit d'estes dos noves edicions nadalenques.
Per al regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira Israel Pérez, “ha sigut una gran faena per part de l'equip del SERVAL l'organitzar estos dos nous tallers i aconseguir que en ells participaren al voltant d'unes 60 persones i s'hagen elaborat sis postres tradicionals valencians i en valencià”.
E6D
 


 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.