| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/04/2024

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Concursos » Events gastronòmics » Plats autòctons » Plats de cullera

El Restaurant Sequial 20 de Sueca guanya el ‘V Concurs de Gazpatxo Villa de Tous’

Bar El Barrilet de Carcaixent i el Restaurant Picanterra de Cullera van completar el podi


._000626

El restaurant Sequial 20 de Sueca va guanyar el V Concurs de Gaspatxo Vila de Tous, imposant-se a desenes de participants arribats de molts racons del territori valencià, amb alguns dels millors cuiners. Bar El Barrilet de Carcaixent i el Restaurant Picanterra de Cullera van completar el podi, per la qual cosa s'adjudiquen els premis valorats en un primer guardó de 3.000 €, un segon premi de 1.000 € i un tercer premi de 500 €. El concurs va tindre lloc en l'Avinguda Constitució.
Ajuntament de Tous
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.