El Restaurant Sequial 20 de Sueca guanya el ‘V Concurs de Gazpatxo Villa de Tous’
Bar El Barrilet de Carcaixent i el Restaurant Picanterra de Cullera van completar el podi
El restaurant Sequial 20 de Sueca va guanyar el V Concurs de Gaspatxo Vila de Tous, imposant-se a desenes de participants arribats de molts racons del territori valencià, amb alguns dels millors cuiners. Bar El Barrilet de Carcaixent i el Restaurant Picanterra de Cullera van completar el podi, per la qual cosa s'adjudiquen els premis valorats en un primer guardó de 3.000 €, un segon premi de 1.000 € i un tercer premi de 500 €. El concurs va tindre lloc en l'Avinguda Constitució.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El Restaurant Miguel i Juani, de l'Alcúdia, guanya el primer premi del Concurs de Postres de Kaki de la Ribera...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Es pretén una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més