| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 18/05/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Chimeneas Santaeulalia dona calor a la seua llar

Conega els avantatges de posseir una ximenera a la seua casa i gaudir de la calidesa que li proporciona un foc encÚs


._000049
'Chimeneas Santaeulalia' és una empresa alzirenya dedicada a la venda de ximeneres metàl·liques, estufes, inserts, llars metàl·liques i tot tipus d'accessoris per a extracció de fums i ventilació. Està situada al Carrer Ben Jafacha, 19.
Es va constituir fa més de quaranta anys, seguint una tradició familiar heretada de pares a fills, ja que en els inicis treballaven en un taller dedicat al metall de la seua propietat fent encàrrecs tan dispars com les capotes dels tractors BJR o els tubs d'escapament en acer inoxidable de Ricardo Tormo i Jorge Martínez Aspar. Circumstancialment es van començar a fabricar les primeres ximeneres metàl·liques i, des d'eixe moment, fins als nostres dies.

 
“Deman'ns la ximenera que vulga
i nosaltres la fem”
 
A la nostra fàbrica disposem d'una àmplia exposició d'estufes metàl·liques: centrals, frontals, raconeres i ximeneres per a inserir amb una o diverses portes. Nosaltres mateixos l'assessorem professionalment, fent els càlculs necessaris perquè el tir d'aire siga el correcte i no es produïsquen retorns de fum. 
Conega els avantatges de posseir una ximenera a la seua casa, ja que podrà gaudir de la calidesa que li garanteix un foc encés, proporcionada calor a tot l'habitatge, contant que aquest tipus de calefacció és més econòmica que l'elèctrica o de gas; a més, pot aprofitar per a cuinar els seus aliments en el foc.
Com a fabricants podrà trobar els nostres productes en moltes botigues de ximeneres de la Comunitat Valenciana.
Visite'ns sense compromís a la nostra fàbrica, molt gustosament li atendrem i pot estar segur que Santaeulalia li ofereix en els seus productes qualitat en els seus materials, acabats i una garantia postvenda que li permetrà gaudir d'un autentique luxe per a la seua llar.
.-000049VD

 
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic