Chimeneas Santaeulalia dona calor a la seua llar

Jueves, 1 de julio de 2021 | e6d.es
• Conega els avantatges de posseir una ximenera a la seua casa i gaudir de la calidesa que li proporciona un foc encés
.
._000049
'Chimeneas Santaeulalia' és una empresa alzirenya dedicada a la fabricació i venda de ximeneres metàl·liques, estufes, inserts, llars metàl·liques i tot tipus d'accessoris per a extracció de fums i ventilació. Està situada al Carrer Salvador Lacasta, 3, al costat de les instal·lacions d'Alzicoop. Es va constituir fa més de quaranta anys, seguint una tradició familiar heretada de pares a fills, ja que en els inicis treballaven en un taller dedicat al metall de la seua propietat fent encàrrecs tan dispars com les capotes dels tractors BJR o els tubs d'escapament en acer inoxidable de Ricardo Tormo i Jorge Martínez Aspar. Circumstancialment es van començar a fabricar les primeres ximeneres metàl·liques i, des d'eixe moment, fins als nostres dies.
 
“Deman'ns la ximenera que vulga
i nosaltres la fem”
 
A la nostra fàbrica disposem d'una àmplia exposició d'estufes metàl·liques: centrals, frontals, raconeres i ximeneres per a inserir amb una o diverses portes. Nosaltres mateixos l'assessorem professionalment, fent els càlculs necessaris perquè el tir d'aire siga el correcte i no es produïsquen retorns de fum. Així mateix, construïm a mesura qualsevol tipus d'estufa, forn, barbacoa i conjunts integrats, donant-li una perfecta solució a les seues necessitats i complint amb un dels nostres eslògans, “demane'ns la ximenera que vulga i nosaltres la fem”.
Conega els avantatges de posseir una ximenera a la seua casa, ja que podrà gaudir de la calidesa que li garanteix un foc encés, proporcionada calor a tot l'habitatge, contant que aquest tipus de calefacció és més econòmica que l'elèctrica o de gas; a més, pot aprofitar per a cuinar els seus aliments en el foc.
Com a fabricants podrà trobar els nostres productes en moltes botigues de ximeneres de la Comunitat Valenciana.
Visite'ns sense compromís a la nostra fàbrica, molt gustosament li atendrem i pot estar segur que Santaeulalia li ofereix en els seus productes qualitat en els seus materials, acabats i una garantia postvenda que li permetrà gaudir d'un autentique luxe per a la seua llar.