| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 25/04/2024

POBLACIONS » General » Social » TendŔncies

Tres beneficis clau d'un triangle de Pikler

Una estructura per a escalar Pikler Triangle anima als xiquets a seguir la seua curiositat natural. Està construïda a partir d'un triangle de fusta o, per a dir-ho d'una altra manera, s'assembla a una piràmide triangular convencional amb un sol costat curt. Els Triangles Pikler són una excel·lent manera de fomentar el desig innat dels xiquets d'escalar. A més, satisfan les dos necessitats fonamentals d'una educació Montessori: llibertat i orde. El triangle de Pikler es considera una de les millors peces de mobiliari Montessori, ja que permet als xiquets créixer intel·lectualment mentres ascendixen segons els seus propis termes.

A més, este tipus de mobiliari escolar garantix que se satisfacen les demandes úniques de cada xiquet. Els pares no necessiten castigar els seus fills per pujar-se al triangle de cogombrets perquè jugar amb este moble estimula al xiquet i ajuda en el seu desenvolupament. L'atenció selectiva també pot estar involucrada, ja que és possible que un xiquet haja descobert una cosa amb la qual li agrada jugar. A part d'això, oferix molts avantatges addicionals, la qual cosa ho convertix en un moble imprescindible per al seu fill.


1.Desenvolupament d'habilitats motores gruixudes

El desenvolupament de les habilitats motores gruixudes és la base d'una autoestima saludable en un xiquet. Estes habilitats bàsiques aplanen el camí per a tasques més complicades en el futur. El triangle de Pikler ajuda al xiquet a millorar les seues funcions motores. Els xiquets utilitzen diversos grups de músculs en desplaçar-se per l'estructura, pujar i baixar, la qual cosa promou una interacció harmoniosa entre les seues extremitats i millora la coordinació general. Un altre benefici és que les habilitats motores gruixudes, que inclouen moviments de planificació, són essencials. Es perfecciona a través dels diversos exercicis que estructuras pikler proporciona. Es necessita un pla motor acurat per a cada moviment, ja siga pujar, parar-se en el cim o baixar.

2.Millora de la consciència espacial

La consciència de l'altura, la profunditat i l'ample es promou mitjançant triangles grimpadors. Aprendre a mesurar distàncies ajuda els xiquets a desenvolupar una comprensió sofisticada de les dimensions espacials que els envolten. Els xiquets també desenvolupen una consciència de com els seus cossos ocupen l'espai en aprendre a jutjar com es relacionen les seues extremitats amb l'estructura. Desenvolupen un major sentit de si mateixos dins del seu entorn espacial a causa de la seua capacitat innata per a modificar els seus moviments en resposta a la retroalimentació del seu cos. Este domini de la ubicació del cos, una habilitat essencial per a molts treballs i activitats físiques diàries, establix les bases de la intel·ligència espacial.

3.Major confiança i independència

Animar als xiquets a abordar els problemes amb optimisme i confiança en la seua capacitat per a superar barreres és un altre avantatge del triangle de Pikler. En l'àmbit del joc Pikler Triangle, cada ascens, cada abast i cada caiguda es convertixen en triomfs personals. Celebrar estos triomfs ajuda a desenvolupar una imatge positiva de si mateix i confiança en la capacitat del seu fill per a triomfar. Queda clar que el Triangle Escalador és un fil dinàmic que unix independència i seguretat en un mateix . Més enllà de la seua aparença exterior, l'equip d'escalada servix com a vehicle per a la resiliència, l'autodescobriment i el cultiu d'una mentalitat optimista que reconeix el potencial il·limitat que hi ha en el seu interior.

En comprar estructures pikler, la qualitat és important, així que assegure's d'obtindre un d'un proveïdor de confiança que prioritze la seguretat i recolze els seus productes. Busque fusta de primera qualitat que haja sigut acabada per experts i recoberta amb pintura o segellador no tòxic i apte per a xiquets. A més, has de confirmar que el triangle tinga mecanismes de seguretat, com un caragol o un cadenat, per a evitar que es doblegue involuntàriament mentres està en ús.

 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars