| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/07/2022

POBLACIONS » Carcaixent » Educació i formació

Les pràctiques formatives, la formació professional DUAL i la inserció laboral dels alumnes dels cicles d'electricitat de l'IES Arabista Ribera de Carcaixent

Aquest curs han completat les estades formatives en l'empresa un total de vint-i-cinc alumnes

Al mes de juny va acabar el període de Formació en Centre de Treball (FCTs) dels alumnes dels cicles formatius d'electricitat de l'IES Arabista Ribera de Carcaixent. Aquest curs han completat les estades formatives en l'empresa un total de vint-i-cinc alumnes. Dels vint alumnes del cicle mitjà i superior d'electricitat que han acabat les FCTS, dotze (un 60%) han formalitzat contracte laboral a la mateixa empresa on han realitzat les pràctiques. Una dada d'inserció laboral molt bona. La resta, alguns d'ells també amb oferta laboral, han decidit seguir l'itinerari formatiu, bé accedint al cicle superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats o bé plantejant-se l'accés als estudis universitaris.

Cal destacar a més la posada en funcionament aquest any de l'oferta dels cicles mitjà i superior en DUAL. En aquest sentit, mencionar també la incorporació a l'empresa en modalitat DUAL de dos alumnes que enguany han acabat el primer curs dels seus respectius cicles. Empreses com Frutas Bollo, Penalva Consulting, Proemisa, Punt de Llum i Hervàs han sigut les primeres a sumar-se al projecte de DUAL que hem encetat als cicles d'Instal·lacions Electrotècniques i Automàtiques i Sistemes Electrotècnics i Automatitzats.

A la segona foto, Amparo, que ha finalitzat enguany i que ha signat contracte amb una empresa Alemanya i a la que des d'ací volem desitjar-li tota la sort del món en aquesta aventura de vida que comença en un altre país.
A la segona foto, dos alumnes del cicle superior, a l'empresa Frutas Bollo. Hamza, contractat després de la realització de la seua FCT i Quique iniciant la seua formació professional DUAL.
IES Arabista Ribera
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars