| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 12/06/2024

POBLACIONS » Alzira » Medi ambient i naturalesa » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Grefusa i FUNDEM firmen un acord de col·laboració per a impulsar la conservació de la Vall de la Casella

Esta sinergia té com a objectiu conservar la Vall de la Casella i actuar sobre la zona d'influència de l'espai protegit del Paratge Natural de la Murta i la Casella preservant la seua flora i fauna

Grefusa, en el seu ferm compromís amb l'entorn, i la Fundació FUNDEM – Fundació Enrique Montoliu, entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació sostenible del medi natural, han firmat un conveni de col·laboració per a donar suport a la protecció i recuperació del medi ambient. Esta aliança estratègica té com a objectiu principal conservar el medi natural de la Vall de la Casella, actuant sobre la zona d'influència del Paratge Natural de la Murta i la Casella, en la localitat d'Alzira, preservant el seu paratge natural i espècies autòctones.
En este sentit, a través de la firma d'este acord, la companyia valenciana s'incorpora com a soci patrocinador de FUNDEM aportant una donació anual que serà destinada tant a la protecció del terreny com a la sensibilització sobre el projecte, fomentant així la conscienciació sobre la necessitat de la protecció de l'entorn.
En paraules de Bernardo Gregori, director de Sostenibilitat i Relacions Institucionals de Grefusa, “Este acord amb FUNDEM és un pas important per a nosaltres, ja que ens permet contribuir de manera tangible a la conservació del nostre entorn natural. Estem profundament compromesos amb la protecció del medi ambient i orgullosos de formar part d'esta iniciativa. Esperem que la nostra col·laboració inspire a uns altres a unir-se a esta causa".
Per part seua, Enrique Montoliu, president de FUNDEM, ha aprofitat l'oportunitat per a posar en valor la importància de col·laboracions amb empreses i institucions com esta per a impulsar la conservació del medi ambient. “Esta col·laboració amb *Grefusa representa una aliança crucial en la nostra missió de conservar el medi natural i combatre el canvi climàtic. Estem convençuts que este acord ens permetrà continuar amb el nostre treball de preservar terrenys valuosos com el de la Vall de la Casella. Junts, podem fer una diferència significativa en la protecció del nostre patrimoni natural”.
Enrique Montoliu i Bernardo Gregori han rubricat l'acord de col·laboració en l'idíl·lic Jardí de L’Albarda a Pedreguer, jardí que pertany a la fundació, considerat com un dels més bells del món i que pot visitar-se tots els dies de l'any.
Este acord de col·laboració s'emmarca sota l'estratègia sostenible de Grefusa ‘Deixem empremta Positiva’, reafirmant el compromís de la companyia valenciana amb la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.
Grefusa


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars