| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/11/2017

POBLACIONS » Almussafes » Urbanisme, infraestructures i habitatge

El Pla d'Accessibilitat d'Almussafes continua amb la construcció d'un gual en el carrer Major

L'objectiu de l'obra, valorada en 4.000 euros, és facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l'encreuament a l'església


._000515
L'Ajuntament d'Almussafes està duent a terme una actuació urbanística per a facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l'encreuament a l'església. Amb un pressupost de 4.007,14 euros, el consistori està abordant la construcció de dos guals a tres pendents per a dotar d'una mínima continuïtat a l'itinerari. La Regidoria d'Urbanisme del consistori municipal continua d'aquesta forma endavant amb el desenvolupament del seu ambiciós Pla Integral d'Accessibilitat, que portarà a la localitat a ser totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda en un termini màxim de set anys.
Les actuacions urbanístiques desenvolupades per a complir amb el Pla Integral d'Accessibilitat d'Almussafes continuen endavant. Aquests dies, l'Ajuntament de la localitat està duent a terme l'execució de dos guals accessibles per a facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l'encreuament a l'església, una mesura que es contempla a l'espera que es realitze l'estudi de l'entorn de la Plaça Major. L'empresa almussafenya Construcciones i Rehabilitaciones Tot Obra, S.L. està duent a terme aquesta intervenció, considerada com un contracte menor d'obres, en comptar amb un pressupost de 4.007,14 euros, IVA inclòs.
L'obra, que té com a objectiu dotar d'una mínima continuïtat a l'itinerari, consisteix en l'execució de dos guals a tres pendents, de manera que en el marge dret es realitzarà sobre la vorera existent, ja que el seu ample permet la seua construcció. No obstant açò, s'està ajustant l'ample del pas en la seua trobada enrasada amb la calçada a 1,60 metres, tenint en compte la possibilitat de continuació de l'itinerari per als vianants per la vorera. Tal com s'arreplega en la memòria del projecte, per al disseny de l'actuació s'ha tingut en compte el problema de l'evacuació de les aigües pluvials, donant continuïtat a la rigolamitjançant un pas canalitzat sota la vorera.
En el que a la vorera del marge esquerre es refereix, la intervenció inclou l'ampliació de la mateixa amb la finalitat de poder executar un gual a tres pendents de similars característiques que l'altre, amb el que s'assegura la continuació de l'itinerari per als vianants per la citada vorera. En aquest cas, els tècnics no consideren raonable ajustar l'ample a 1,60 metres, atès que es tracta d'una zona amb urbanització consolidada, per la qual cosa s'opta per l'equilibri entre les condicions existents.
Ajuntament d'Almussafes
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.