| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 7 de marzo de 2013

POBLACIONES » El Perelló » Política

Aigües revoltes entre la regidora de Sueca Pilar Moncho i el govern de El Perelló

Tot quant a sol•licitat Pilar Moncho, es troba publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València


El passat 20 de febrer, la Regidora de Servicis de l'Ajuntament de Sueca, va sol•licitar per Registre d'Entrada d'esta ELM, “com a regidora del municipi de Sueca i veïna de El Perelló, pel seu dret a la transparència i el dret d'una ciutadana a saber quin  és el destí dels seus impostos”, saber el sou brut de l'Alcalde, dels Vocals que tenen assignació, competències i dedicació dels Vocals Alliberats, sou brut del personal de confiança, import de la partida dedicada al personal electe i de confiança, partida dedicada a indemnitzacions dels vocals no alliberats, la periodicitat dels pagaments de la indemnitzacions, import de la partida dedicada a dietes de l'alcalde - president i vocals…
Tot quant a sol•licitat Pilar Moncho, es troba publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València, des de l'Ajuntament de El Perelló tal com ens sol•licita, tenim a bé realitzar els CERTIFICATS oportuns per a la seua bona informació, informació que hem decidit publicar per a la correcta informació i transparència cap a la ciutadania  i atès que esta informació no pot afectar ni és novetat per a l'advocat defensor  de l'Ajuntament de Sueca, en els contenciosos administratius el qual recau en el mateix secretari de l'Ajuntament de Sueca, li informem i CERTIFIQUEM el següent:
Sou  brut de l'alcalde de El Perelló, se li emet certificat d'esta secretària de l'ELM, acreditant que l'alcalde va percebre en 2012, una retribució bruta de 24.578.58 €, molt lluny dels DESPROPORCIONATS 34.547 € de la Senyora Pilar Moncho de COMPROMIS, a pesar que el càrrec d'alcalde comporta molt més treball i responsabilitat. Així mateix dos vocals van percebre 18.200 € bruts i la persona  eventual confiança 17.067.60 € bruts.
La partida destina al personal electe sense dedicació és de 12.000 €, sent de 100 € l'assistència per concurrència a cada sessió que celebra l'òrgan col•legiat, així doncs durant els mesos de gener i febrer d'enguany han celebrat 4 sessions, perquè la periodicitat en què s'estan realitzant són 2 cada mes, és a dir, en setmanes alternes, al que cal afegir, 6 plens anuals amb una periodicitat de mesos alterns coincidint amb els imparells. En definitiva, en el supòsit que els vocals sense dedicació assisteixen a totes les sessions podran acumular una quantitat de 24 juntes de gestió més 6 plens, igual a 3.000 € bruts anuals, que multiplicat per 4 vocals donen la xifra dalt consignada, tan distant del que cobrava Pilar Moncho quan era vocal d'esta mateixa Junta, amb un sou brut de 8.739,36 € i que la pèssima gestió com del qual membre del govern perellonero, va conduir a una dramàtica situació per a este Ajuntament, que amb les actuals circumstàncies de la nova llei de Racionalització i Sostenibilitat, les hores d'esta ELM estarien comptades.
Quant a la partida dedicada a les dietes de l'alcalde i ja que NO existeix partida exclusiva per a este destí, se li CERTIFICA  que l'alcalde de El Perelló, en l'exercici 2012 va percebre per este concepte  un import total de “la pírrica quantitat de 313 €”.
Davant d'estes certificacions i informació, esperem que la senyora Pilar Moncho, prenga bon exemple, fent el mateix exercici de transparència i que s'equiparen els sous, sobretot el seu el qual reiterem  DESPROPORCIONAT.
Esperem també, que es dignen a donar-nos la informació sol•licitada el passat 4 de gener i per mitjà de certificats la recaptació en El Perelló, de l'IBI, Impost de Vehicles de tracció Mecànica, Increment de Valor, altres…., gasto del cementiri, ingressos del cementiri. I molts altres més que l'Ajuntament de moment no ens informa.
Així doncs, la Senyora Pilar Moncho, quede tranquil•la amb el destí dels seus impostos, almenys en El Perelló ara que no governa en esta ELM, cosa que no ens atrevim a dir el mateix en Sueca, ja que no es presenten els Comptes a la Sindicatura, almenys des de l'any 2008.
Ajuntament de El Perelló
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.