| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/09/2022

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Banquets i celebracions diverses » Caterings » Entrevistes » Tendències

Grupo Rex treballa per a fer realitat tots els teus somnis

Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex, ens presenta totes les novetats que han preparat fins a 2023


.-000166
Grupo Rex, amb quasi 40 anys d'experiència, s'ha convertit en referent a l'hora de realitzar esdeveniments gastronòmics en tota la Comunitat Valenciana. Després d'un estiu de recuperació, l'equip creatiu de Grupo Rex s'ha posat en marxa per a oferir una llarg llistat de novetats i esdeveniments fins a aconseguir el nou any 2023.Per a començar, Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex, ens explica que han llançat una nova campanya promocional en la qual et detallen com des de Grupo Rex treballaran per fer realitat tots els teus somnis.
“Després de dos anys de pandèmia la gent té molt a celebrar, nosaltres podem fer realitat tots els seus somnis, només han de vindre i consultar-nos”, indica Fausto.
A més, Grupo Rex va ha ser present en tots els esdeveniments referents a la creació de grans esdeveniments gastronòmics. Estaran en Festa i Boda se celebrarà en Fira València València del pròxim 21 al 23 octubre 2022 presentant les novetats d'empreses d'Espanya i internacionals relacionades amb els sectors que tenen molt a veure amb les noces, comunions, batejos i tots aquells esdeveniments destinats a reunir familiars, amics o companys de treball.Novament, Grupo Rex ha organitzat una jornada de portes obertes en les seues instal·lacions de REX Natura d'Alzira. Una cita anual, que ja s'ha convertit en tota una tradició, i que consolida el caràcter innovador i l'orientació al client de l'empresa. Enguany el Openday de Grupo Rex es realitzarà el 28 d'octubre.
També estan últimant detall per a una nova edició d’1,2,3 me caso…
Altre dels grans esdeveniments que no et pots perdre és Nadal Rex. Fausto ens detalla que ja són moltes les empreses que enguany volen celebrar a les seues sales el tradicional menjar o sopar nadalenc amb els seus treballadors. A més, enguany, la Nit de cap d'any de Grupo Rex serà espectacular.
Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex, ens convida a estar informats de tots els esdeveniments que estan preparant a través de les seues xarxes socials o cridant al telèfon 962 540 943.
E6D
 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars