| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 24/05/2022

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Banquets i celebracions diverses » Caterings » Entrevistes » Tendències

"Als hostalers ens costarà molt recuperar-nos, però hem pogut tornar i ho fem amb forces renovades"

Entrevista a Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex


.-000166
Grupo Rex s'ha convertit en una de les empreses més important en el sector de l'hostaleria de la Comunitat Valenciana. L'empresa, nascuda fa més de 35 anys, disposa d'una sala en l’Alcúdia, Salones Siglo XXI, i una altra sala a Alzira, Rex Nature. Fausto Clemente s'encarrega de la seua gestió i ens ha rebut en els jardins i terrasses de Rex Nature per a contestar-nos a una sèrie de preguntes respecte a la situació actual del sector de l’hostaleria després del pas de les 6 onades que més ens han afectat de la pandèmia de la COVID-19. Fausto lamenta que l’hostaleria haja sigut un dels sectors més castigats per les retriccions, amb exaustius controls per les autoritats sanitàries i amb un volum de pèrdues de les que costarà molt de temps recuperar-se. L'anul·lació de tots els esdeveniments des del mes de març de 2020 va obligar els empresaris a deixar a tots els seus empleats en ERTEs i les perdudes econòmiques continuaven creixent dia rere dia. “Actualment estem podent recuperar totes les celebracions que la pandèmia ens va prohibir, la gent ha tornat a recuperar la seua vida i , per sort, nosaltres comencem a veure la llum al final del túnel, han tornat les celebracions i les festes”, confessa alleujat Fausto.

De tot el que ha ocorregut amb aquesta pandèmia han aprés principalment a gestionar de forma més efectiva les seues empreses, han tingut que reinvertar-se en molts aspectes i els seus negocis s'han diversificat de manera notable. Grupo Rex va posar en marxa una sèrie d'accions i serveis que han arribat per a quedar-se. Van crear “Rex en tu casa”, davant la impossibilitat de realitzar celebracions en els seus salons, i l'experiència va ser molt efectiva, els seus clients han començat a sol·licitar  aquest servei i actualment segueixen en funcionament, atés que hi ha molta gent que encara té reserves a l'hora de reunir-se en esdeveniments amb nombrosos participants. “L'altre dia, els iaios d'un xiquet que prenia la comunió no van poder assistir en contagiar-se de COVID-19 i gràcies a aquest servei que tenim totalment implantat van degustar el mateix menú que la resta de convidats, però en la seua llar; la pandèmia també ens ha acostat més als nostres clients”, ens explica Fausto.
A mesura que avançava la pandèmia i una vegada pogueren obrir els seus espais, amb les seues respectives
i estrictes restricions, aprofitaren les seues espacioses terrasses per a atendre en taules exteriors totes aquelles celebracions que les normes sanitaries permetien. Terraces Rex es convertí en tot un èxit immediatament i continua funcionant, donant servei a aquells esdeveniments que compten amb menys convidats i que volen gaudir de les creacions culinàries de les cuines Rex.
A dia de hui, Grupo Rex ha recuperat tots aquells esdeveniments que van quedar paralitzats i, encara que amb una important llista d'espera els seus espais van acollint les celebracions habituals i totes aquelles festivitats que es concerten. Els batejos, les comunions i les noces ja no són els únics esdeveniments que es realitzen, les falles, els menjars d'empresa, el catering Rex i tot allò que té a veure amb els serveis hostalers continuen creixent i adaptant-se als nous temps.
Fausto ens convida a fer possible tot  allò que imaginem per a realitzar una celebració vol que se li propose i al costat del seu professional equip de col·laboradors faran que es convertisca en una realitat en qualsevol dels seus espais, “Grupo Rex està preparat per a portar la seua deliciosa gastronomia on se'ns sol·licite i farem que cada esdeveniment, cada celebració, cada menjar i sopar siguen inoblidables, hem tornat i hem tornat amb tota la il·lusió i esforç que ens caracteritza.”, indica Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex.
E6D
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars