| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/03/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Tallers Mestre a Alberic, fiabilitat, confiança i els últims avantatges per a qualsevol tipus de vehicles

L’àmplia gamma de serveis que podem oferir-te és el nostre compromís de millora constant._000436

Tallers Mestre d’Alberic et proporcionem la confiança com a taller elèctric multimarca (components, bateries, certificacions, punts de càrrega…). A més de comptar amb personal totalment preparat, format i qualificat per a respondre a les necessitats del teu vehicle, també si és elètric o híbrid.

El nostre principal objectiu és buscar sempre la millor solució per a cadascun dels clients. Tenim clar que no tots els vehicles necessiten el mateix, per això tenim present els diversos recursos a executar per tal d’oferir la solució definitiva al client.
L’àmplia gamma de serveis que podem oferir-te és el nostre compromís de millora constant dels estàndards de garantia de qualitat:

-Relació qualitat preu
-Fiabilitat i confianç
-Tracte personalitzat
-Tecnologia d’automoció pionera

Des de fa 50 anys invertim en Tallers Mestre pensant en el futur, avançant-nos per tal d’oferir al client allò que se necessita per a poder donar solució a qualsevol problema i reparació de tot tipus d’automòbils, i això, entre altres aspectes, ens fa ser una reconeguda empresa del sector de l’automoció en tota la comarca, però sempre amb la continuitat de la nostra essència, la de ser una empresa familiar amb una amplia cobertura de serveis per als nostres clients. La millor manera de comprovar-ho és conèixer-nos. T’esperem en l’Avinguda de les Corts Valencianes, número 28, d’Alberic.
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic