| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/12/2021

SECCIONS » NotÝcies comercials » Comeršos » Economia » Empreses

Talleres Mestre destaca, un any mÚs, en la Fira del Comerš d'Alberic amb la seua espectacular exposiciˇ de vehicles

Des de fa 50 anys Talleres Mestre porta invertint en el futur de la mobilitat per a fer-la neta, econ˛mica, segura, prÓctica i confortable


._000436
Alberic ha pogut celebrar de nou la seua Fira Comercial i a tan important cita no podia faltar Talleres Mestre amb la seua espectacular exposició de vehicles. Talleres Mestre i la seua àmplia gamma de serveis sempre ofereix als seus clients exactament el que necessiten.
S'ocupen de tota classe de vehicles i la seua completa gamma de serveis també està disponible per a tota classe de motors, ja siguen de gasolina, dièsel, elèctrics o híbrids. Talleres Mestre té un compromís de millora constant dels estàndards de garantia de qualitat. I la seua filosofia queda clarament reflectida en les seues promeses úniques de servei:
- Màxima qualitat
- Bona relació qualitat-preu
- Fiable i de confiança
- Tracte personalitzat i compromís
- Tecnologia d'automoció pionera per a una mobilitat garantida
Els seus dos tallers estan equipats amb sistemes de diagnòstic moderns i innovadors per a solucionar els problemes de manera ràpida i precisa. Des de fa 50 anys Talleres Mestre porta invertint en el futur de la mobilitat per a fer-la neta i econòmica, segura, pràctica i confortable. Talleres Mestre és una empresa reconeguda del sector de l'automoció en tota la comarca, que ofereix fiabilitat i innovació. Talleres Mestre continua sent eixe taller mecànic que busca ser l'empresa familiar amb la qual va iniciar la seua marxa, la seua principal activitat és la reparació i manteniment de tota classe de vehicles, a l'hora que també la venda de les últimes novetats del mercat automobilístic. Busquen sempre la millor solució per a cadascun dels seus clients, i per això tenen bé present que cada cas requereix un recurs diferent.
Actualment l'empresa disposa d'un taller situat en l'Avinguda de les Corts Valencianes, número 28, d'Alberic.
E6D

 

 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic