| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/02/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Tallers Mestre d'Alberic, una mecànica preparada per al futur

Recàrrega el teu cotxe elèctric, pregunta pels vehicles d'ocasió o, si el necessites, repara el teu vehicle amb la tecnologia elèctrica més nova


._000436
Els grans canvis que afecten la vida quotidiana comencen moltes vegades dins dels nostres propis costums.
Per això reciclar, estalviar energia, aigua o reduir les emissions contaminants, són cada vegada més, un objectiu en la societat actual.
Com podem contribuir a aquesta vida “eco” sense tindre preparat el camp per a desenvolupar-lo? En 
Tallers Mestre, ja estan preparats per a aquest futur automobilístic i per això han equipat el seu taller amb la nova tecnologia elèctrica.
 
Taller especialitzat en reparació de vehicles elèctrics
Tallers Mestre et proporciona la confiança com a taller elèctric multimarca (components, bateries, certificacions, punts de càrrega…). Tant el personal com l'equipament, està preparat, format i qualificat per a respondre a les teues necessitats. Ja sigues de vehicles elèctric o híbrid.
“Volem democratitzar l'accés al vehicle elèctric, però no sols amb la nostra àmplia oferta de producte. Un dels nostres pilars fonamentals també es basa a realçar la importantíssima figura del taller, convertint-lo en especialista en reparació i assistència de tota mena de vehicles híbrids i elèctrics; un pas important tenint en compte que es preveu un creixement de les matriculacions de vehicles elèctrics en ràtios continuats de dos dígits en els pròxims anys”, Francisco Mestre, gerent de Tallers Mestre.
“Busquem sempre la millor solució per a cadascun dels nostres clients, i per això tenim bé present que cadascun requereix un recurs diferent. Primer analitzem el seu cas, i posteriorment li oferirem diferents possibilitats”.El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic