| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 08/06/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Solucions per a pèrdues auditives

Si nota dificultat a l'hora de comprendre converses o nota molèsties en la seua audició, no dubte a acudir al seu centre Audioactiva

._000798
L'audició és un procés fisiològic que permet als éssers vius rebre i analitzar les vibracions de les molècules del mig extern, dins d'un rang determinat de freqüències.
El procés d'audició es divideix en dos tipus de funcions, la transmissió del so (realitzades per l'oïda externa i mig), i la transformació elèctrica o percepció, que té lloc des de l'òrgan de Corti, on es transforma l'energia mecànica sonora en impuls elèctric, i es transmet per les vies nervioses auditives cap al cervell.
Es denomina hipoacúsia o sordesa a la discapacitat per a sentir, independentment de la intensitat. La pèrdua d'audició, si la classifiquem de manera quantitativa, pot ser lleu, moderada, greu o profunda i pot afectar a un o totes dues oïdes.

Tipus d'hipoacúsia:
- De conducció, si es deu a lesions de l'aparell transmissor, sent potencialment recuperables amb tractament mèdic o quirúrgic
- Neurosensorials quan hi ha lesions en l'òrgan de *Corti, alteracions de les vies acústiques o trastorns en l'escorça cerebral auditiva
- Mixtes, per alteracions simultànies.

Entre els sistemes destinats a tractar pal·liativament les hipoacúsies perceptives d'origen coclear estan els audiòfons, els implants auditius actius d'oïda mig i els implants coclears. L'elecció d'els uns o els altres dependrà fonamentalment de la intensitat de la hipoacúsia.
Els audiòfons són prescrits per l'especialista en otorrinolaringologia, segons el tipus d'hipoacúsia, del mal de les cèl·lules sensorials i del nivell de pèrdua auditiva. L'adaptació dels audiòfons la realitzen els audioprotètics.
Els audioprotètics, per tant, ajuden a triar l'aparell que millor s'adapte a la persona i a programar-lo segons el nivell d'audició. Abans de comprar un audiòfon, es recomana preguntar, ja que algunes pròtesis auditives compten amb un període de prova perquè pugues retornar el producte si no s'adapta. Hi ha alguns audiòfons als quals se'ls pot augmentar la potència en un futur, evitant haver de comprar un nou si la pèrdua auditiva empitjora. I, finalment, cal saber que algunes pòlisses d'assegurança cobreixen el cost de pròtesis auditives de manera parcial o total.
Si nota dificultat a l'hora de comprendre converses o nota molèsties en la seua audició, no dubte a acudir al seu centre auditiu AUDIOACTIVA més pròxim i estarem encantats d'ajudar-lo.


 
Visite'ns en Avinguda Sants Patrons, 4

Telefona'ns al 960 419 517

Escriu-nos per WhatsApp al 622 153 451

O demana cita a través de la nostra Pàgina Web


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic