| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 10/03/2021

SECCIONS » Notícies comercials » Economia » Empreses » Notícies Comercials

Social Nest Foundation i Caixa Popular llancen el programa “Green X”

Iniciativa dirigida a persones emprenedores verdes de la Comunitat Valenciana

Per a assolir els objectius de desenvolupament sostenible i resoldre reptes clau com el canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i l’escassetat d’aigua, els enfocaments empresarials són cada vegada més reconeguts com a importants per part de la societat.
És per això que Social Nest Foundation i Caixa Popular han unit forces per llançar el programa “Green X”. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és brindar als emprenedors i emprenedores verds amb seu a la Comunitat Valenciana les eines i la formació necessàries per a navegar per les primeres etapes de la construcció d’una empresa emergent i impulsar la innovació cap a l’economia verda.
Durant el programa, que es durà a terme els dies 19 i 20 de maig de manera presencial, els participants rebran formació amb experts en validació d’idees, desenvolupament de producte, adequació al mercat i desenvolupament tecnològic, així com finances, aspectes legals, teoria del canvi, desenvolupament de lideratge i pitching. Al final de la formació, els assistents tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes davant un comité i optar al premi de 2.000 euros que atorgarà Caixa Popular a la millor iniciativa.
Podran formar part de “Green X” les persones que estan en algun dels estats següents en el desenvolupament de les seues emprenedories: estan en el procés de validar la seua idea i construir un producte inicial; o han creat un MVP (producte mínim viable) i ja en tenen alguns usuaris.
“Amb Green X fem un pas més en el suport a persones emprenedores que, a través de les seues empreses emergents, estan contribuint a un futur millor i més sostenible per a tots. Volem que augmenten les seues possibilitats a l’hora de desenvolupar i fer créixer els seus negocis i generar impacte”, ha destacat Margarita Albors, presidenta de Social Nest Foundation.
Aquesta iniciativa conjunta de Caixa Popular i Social Nest Foundation “pretén impulsar els projectes empresarials emergents que van més enllà del negoci i tenen com a objectiu últim millorar el nostre entorn, perseguim la creació d’una xarxa de persones innovadores amb projectes que tinguen un propòsit ambiental que ens ajude a fer un món més sostenible", ha indicat Paco Alòs, director de Responsabilitat Social de Caixa Popular.
Els emprenedors i emprenedores interessats podran presentar-se a aquesta convocatòria a través del web de Social Nest Foundation fins al 15 d’abril. El 23 d’abril s’anunciaran els seleccionats.
Caixa Popular

 
OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


                
._000006
 
                
 
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic