| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 25/03/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Salons Carlos Valiente d'Alzira aconseguix el premi a la Millor Col·lecció Comercial Femenina Internacional

Han sigut els únics espanyols guanyadors en el certamen


._000502
 
El món de la perruqueria celebra l'èxit rotund de l'equip valencià de Salons Carlos Valiente en els International Hairdressing Awards 2024, on Carlos Valiente i Bernat Sayol s'han alçat com a guanyadors en la categoria de Millor Col·lecció Comercial Femenina Internacional. Este reconeixement no sols destaca el seu talent excepcional, sinó que també posiciona a Carlos Valiente en el TOP 3 de la perruqueria mundial.
La competició, que atrau als talents més destacats de la indústria de més de 32 països, va reconéixer l'ardu treball i la visió avantguardista de l'equip de Carlos Valiente. A més de la seua victòria en la categoria esmentada, Carlos Valiente també va ser nominat al cobejat títol de Perruquer Internacional de l'Any, al costat de dos figures de renom internacional i referents mundials en perruqueria, Antoinette Beenders (els Estats Units) i Cos Sakkas (el Regne Unit), sent este últim el guanyador de la categoria. I la tercera categoria a la qual estaven nominats Bernat Sayol i Carlos Valiente era a Millor Col·lecció Comercial Masculina Internacional, sent l'equip de Valent l'equip espanyol amb més nominacions en els premis.
Carlos Valiente, natural d'Alzira, València, va expressar el seu orgull i gratitud davant este assoliment sense precedents: "Mai he pogut somiar a aconseguir arribar tan lluny. Però puc dir que amb treball i dedicació tot es pot aconseguir […] Estic molt orgullós de poder dir que el món de la perruqueria coneix on estan Alzira i Algemesí ara més que mai. Sempre hem defés les nostres arrels i recalquem que no has de ser d'una gran ciutat per a crear moda".
Els International Hairdressing Awards 2024 se celebraran el mes vinent d'abril a Lisboa, prometent ser un esdeveniment que celebra l'excel·lència i la innovació en la perruqueria a nivell mundial. Entre els guanyadors es troben referents com Sam Elliot (el Regne Unit), Cos Sakkas (United Kingdom), Toni&Guy Artistic Team (Internacional), Sharon Blain (Austràlia) o Ken Paves (els Estats Units). Este reconeixement no sols ressalta l'habilitat i la creativitat excepcionals de l'equip de Carlos Valiente, sinó que també inspira a professionals a tot el món amb la seua dedicació i passió per la perruqueria.
Salons Carlos Valiente
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic