| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 16/07/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Plasma ric en plaquetes o PRP: el rejoveniment facial més capdavanter del segle XXI

En la clínica dental del Dr. Salvador Oria ofereixen els tractaments estètics més avançats del moment

._000606 
El PRP o Plasma Ric en Plaquetes és un dels tractaments més avançats que hi ha en rejoveniment facial. És ideal per a aquells casos en els quals es desitja millorar l'aspecte de la pell, augmentar la seua fermesa i lluminositat. S'apliquen en pells madures que presenten signes d'envelliment, en pells joves amb marques d'acne o pells amb taques. Té un efecte rejovenidor i estimulant cel·lular molt intens. Es tracta d'una última tècnica incorporada sense riscos, que permet estimular els fibroblastos i elastina per a suavitzar les arrugues.
Les plaquetes alliberen els factors de creixement que s'encarreguen, fonamentalment, d'estimular la regeneració cel·lular, augmentar la formació de nous vasos sanguinis i produir nou teixit. És a dir, activen l'organisme en la zona on s'alliberen ajudant a reconstruir el teixit danyat produint un efecte reparador que rejoveneix la pell. A més, en tractar-se de plaquetes extretes de la sang del propi pacient no es genera cap mena de reacció adversa ni efectes secundaris, per la qual cosa és totalment segur i pràcticament indolor.

 
El rejoveniment amb plasma ric en plaquetes
és un avançat tractament de medicina
estètica 
amb un alt nivell de satisfacció entre els
pacients de la clínica dental del Dr. Oria


Procés del tractament
És un tractament ambulatori que es realitza en la consulta i consta de 3 passos;
1.Després de la neteja i preparació de la zona a tractar s'aplica una crema anestèsica i es realitza una extracció de sang del propi pacient.
2. Centrifugat. De la mostra de sang es procedeix al seu centrifugat que estarà llest per a la seua activació en uns 10 minuts.
3. Aplicació. Una vegada preparada s'aplica mitjançant microinjeccions, amb una agulla molt fina amb la qual es provoca la producció d'elastina i col·lagen, aconseguint una sèrie d'efectes que enumerem a continuació.


Beneficis que aporta el PRP
Activa funcions cutànies necessàries per a la pell.
Estimula la producció de col·lagen i elastina.
Les plaquetes activen regeneració cel·lular.
Augmenta la lluminositat i el gruix de la pell recuperant la seua elasticitat i fermesa.
Millora la coloració de la pell.
Disminueix arrugues fines i línies d'expressió.
Facilita la renovació de les cèl·lules de la pell.
No al·lèrgies, rebuig, ni efectes secundaris.
Restaura la vitalitat cutània millorant el cutis i recuperant la consistència i tonificació facial.
El temps estimat per a la realització total del tractament (extracció de sang > centrifugat > injecció) és de 35 minuts.
El nombre de sessions dependrà de l'estat de la pell de cada pacient. Habitualment la proposta és de 3 sessions espaiades cada mes. A partir de l'any haurà de realitzar-se un manteniment que consistirà en una sessió cada 6 o 12 mesos. Els factors de creixement del plasma ric en plaquetes han d'actuar estimulant el teixit, per tant, no hi ha un resultat instantani. Els efectes apareixen amb el pas dels dies i augmenten a mesura que aquests transcorren. L'efecte és màxim als 20/30 dies després del tractament.
Informa't d'aquesta i altres intervencions estètiques i de salut en 
www.clinicadentaldoctororia.com, telefonant al 962.410.951// 628 724 903 o visitant la Clínica Oria en Avg. dels Sants Patrons, 24 1-1.
Clínica dental del Dr. Salvador Oria

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic