| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 28/03/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Per què és dolent mastegar gel?

Les persones amb empastaments o corones són més propenses al trencament de dents per aquesta causa

._000606 
Mastegar els glaçons que queden en el got després d'acabar una beguda o mossegar un gelat de gel són costums nocius per a les dents. Fer-ho pot fracturar les dents o produir-los fissures, provocant sensibilitat dental o major propensió a patologies orals.

Les persones amb empastaments o corones són més propenses al trencament de dents per aquesta causa.

És una recomanació de la Clínica Dental Oria i el Consell General de Col·legis de Dentistes d'Espanya

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic