| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 26/08/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Nova especialitat: varices i malalties vasculars en Affidea Clínica Tecma

Et preocupa l'aparició de varices o la malaltia venosa crònica?

._000086

Ara, amb aquest servei tens la possibilitat d'eliminar estèticament les varices mitjançant l’escleroterapia. Ens especialitzem en el tractament de malalties vasculars amb les tècniques i coneixements més avançats.
La Dra. Jennifer Mondragón, experta en angiologia i cirurgia vascular, s'uneix al nostre equip. A més de la seua destacada labor a l'Hospital de la Ribera a Alzira, ara també estarà disponible en la nostra clínica per a brindar-te una atenció excepcional.
Des de la seua consulta ofereix una valoració i diagnòstic integral per a la prevenció de patologies venoses i arterials.
Ens especialitzem en el tractament de malalties vasculars, en particular, l’arteriopatía crònica perifèrica. Amb les tècniques i coneixements més avançats, treballarem amb tu per a oferir-te opcions de tractament efectives i millorar el teu benestar.
El nostre enfocament integral inclou avaluacions de risc, recomanacions personalitzades i seguiment pròxim per a garantir la teua salut a llarg termini.Affidea Clínica Tecma

Telèfon: 962 45 58 92
 


 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic