Memòria de la Modernitat rep més de 5.000 visites en un mes a Alzira

Sábado, 23 de diciembre de 2017 | e6d.es
• Els veïns i veïnes de la Ribera es bolquen amb la mostra que conté els tresors artístics de la Diputació, amb obres de Sorolla, Pinazo o Equipo Crónica

._000515
Més de 5.000 persones han visitat l'exposició ‘Memòria de la Modernitat’ des de la seua arribada al MUMA d'Alzira fa al voltant d’un mes. Un èxit de participació que ja quasi iguala el nombre de visitants rebuts al pas de la mostra per Requena, la qual cosa demostra el gran interès que ha despertat el patrimoni artístic de la Corporació provincial tant en la capital de la Ribera Alta com en la resta de la comarca.
A aquesta bona resposta en el nombre de persones que ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat’ s'uneix l'elevada demanda que hi ha hagut en la reserva de visites guiades, la qual cosa ha fet que s'haja penjat el cartell de complet, per la qual cosa s'estudia ampliar l'oferta perquè tot aquell que ho desitge puga contemplar el patrimoni artístic de la Corporació. Fets que mostren els innombrables atractius de l'exposició, que posa en valor el patrimoni de la Diputació de València.
La mostra reuneix un centenar d'obres d'artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure, Carmen Calvo, Miquel Navarro o Equipo Crónica, que deixen constància de la identitat valenciana i de la modernitat d'una institució amb dos segles d'història que, entre altres avanços, es va anticipar al que hui serien les beques Erasmus i va concedir a les dones artistes el mateix protagonisme que als homes.

Activitats paral•leles
Així mateix, ja han començat les activitats paral•leles a la mostra. Els visitants que s'acosten a la capital de la Ribera Alta podran gaudir de diàlegs amb les obres, visites guiades o tallers familiars, una novetat respecte a Requena, ja que en aquest cas s'implica en una mateixa activitats a xiquets i adults, una forma de compartir l'art amb tota la família. Sota el títol ‘Com es mou l'art’, es fa un recorregut des del procés d'elaboració dels quadres fins a la seua exposició en un museu.
Aquestes activitats, a excepció de les visites guiades, realitzaran una parada en les festes nadalenques, però es reprendran a mitjan gener. Per a reserves i informació es pot contactar amb la Tourist Info d'Alzira (962419551 o alzira@touristinfo.net) o el MUMA (museu@alzira.es o 962017649).
Així mateix, paral•lelament a ‘Memòria de la Modernitat’ també pot visitar-se la mostra ‘Coneix la Diputació’, una exposició que dóna a conèixer la història i els serveis que presta la corporació provincial i que pot veure's en la Casa Alós d'Alzira. Ambdues mostres podran visitar-se fins a març de 2018 en la capital de la Ribera Alta.
DIVAL

 
Todas las noticias de Alzira en www.elseisdoble.com

 

.
._000049._000407