| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/12/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Empreses » Empreses i empresaris de la Ribera » Notícies Comercials

MACOR agraeix als seus clients la confiança depositada en un menjar nadalenc de convivència

“Els nostres clients són un impuls que ens ajuda a crear contínuament propostes diferenciadores”


._000723
MACOR, distribuïdor de referència en el mercat de la ceràmica, cuines, sanitaris, ferreteria, pintura i materials de la construcció, que compta amb 4 magatzems i exposicions a Corbera, Alzira, Cullera i Tavernes de la Valldigna, ha celebrat el seu tradicional dinar de Nadal amb els seus clients en el Restaurant Casa Salvador de Cullera.
A l'esdeveniment van assistir al voltant d'un centenar de persones relacionades amb el sector: arquitectes, constructors, decoradors, economistes, empresaris, distribuïdors del sector de la construcció, directius de la banca, etc.
En paraules de José Marrades, gerent de MACOR, al nostre diari, “amb este dinar anual amb els nostres clients intentem crear un dia d'amena convivència en el qual celebrar un any més junts i posar en valor el seu suport durant aquest temps. La confiança depositada d’ells és un impuls que ens ajuda a crear contínuament propostes diferenciadores”.
L'equip humà de MACOR és compromés i especialitzat, comparteixen diàriament amb els clients els mateixos valors de proximitat i d'exigència en qualitat de servei, esforçant-se constantment en l'assessorament tècnic i decoratiu, tant en grans projectes com en necessitats singulars i precises en qualsevol tipus d'obra o reforma.
E6D
 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic