| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/01/2024

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

LobuloplÓstia: la soluciˇ al problema del l˛bul esquinšat

Torna a posar-te arracades amb el tractament de ClÝnica Oria


._000606 
La gran grandària de les arracades que utilitzen les dones, el pes de la majoria d'ells, enganxaments amb la roba, o incidents de la vida quotidiana i l'edat…poden provocar que el lòbul de l'orella acabe lesionada.
Un 90% dones utilitza pendents diàriament i gran part d'aquest sector amb més d'una perforació i en diverses parts del cos. Moltes d'elles, seguint les tendències de moda, solen optar per pendents cada vegada més voluminosos i pesats, gens recomanables si mirem els efectes que aquests poden tindre a llarg temps.
Aquesta tendència pot repercutir al llarg del temps amb un esquinçament, ja es parcial, quan s'aprecia un forat molt .gran; o completament, quan el lòbul es parteix en dues meitats. En tots dos casos el.doctor Salvador Oria, al cap de la 
Clínica Dental Oria proposa la reparació d'aquests lòbuls mitjançant una lobuloplàstia. Una intervenció lleu que consisteix a reconstruir la continuïtat del lòbul baix anestèsia local, donant uns xicotets i fins punts en la cara anterior i posterior del lòbul que permeten que aquest torne a poc a poc a ajuntar-se.
Quant al postoperatori, les precaucions són mínimes, la qual cosa s'ha de cuidar principalment és la higiene, amb l'objectiu de previndre una infecció. Els punts es retiren passats 10 dies i la cicatriu és pràcticament imperceptible. A més, passat un mes, es pot realitzar de nou un forat per a arracades, encara que és recomanable fer-ho a uns mil·límetres del forat original.
Informa't d'aquesta i altres intervencions estètiques i de salut en 
www.clinicadentaldoctororia.com, telefonant al 962.410.951// 628 724 903 o visitant la Clínica Oria en Avg. dels Sants Patrons, 24-1-1.
 
Clínica Dental del Dr. Salvador Oria

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic