| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 26/10/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Les flors més apropiades per al dia de Tots els Sants en Gil Floristes Carcaixent

“Les flors artificials són l'alternativa perfecta”


El dia 1 de novembre se celebra a Espanya el dia de Tots els Sants. Tradicionalment aquest dia es dedica a recordar els nostres éssers estimats mitjançant la creació de composicions florals que familiars i amics portem al cementeri.
Encara que pensem en ells sovint, el primer dia de novembre és l'oportunitat de visitar els difunts i decorar la seua tomba amb flors, mitjançant rams, centres i corones, com a símbol d'afecte i record.
Les varietats de flors i plantes són moltes i molt diferents, per forma i color. Però fins a la planta més resistent i duradora necessita cures que no sempre podem oferir.

Quines són les flors més adequades per al dia dels Sants?
Les flors artificials són l'alternativa perfecta. El material que les compon és fort i resistent. A més de ser indistingibles de les flors naturals, amb les seues formes elegants, la seua textura i els seus colors. A més, pots triar el tipus de planta que més t'agrade en qualsevol dia de l'any, fins al novembre podràs decorar la tomba del teu ser estimat amb les més belles roses blanques o les més delicades orquídies.
Hi ha milers de varietats de flors i plantes que es poden combinar de forma diferent, per això, no és fàcil triar. Et convidem a passar per Gil Floristes, en el carrer Marquesa de Montortal, 53 i deixa que el nostre equip de professionals en decoració floral t’aconselle.
En Gil Floristes trobareu les millors plantes artificials per als vostres difunts. Teniu a la vostra disposició un catàleg amb tots els tipus de flors per a Tots els Sants perquè pugueu triar entre una gran varietat i productes de primera. Comprar a la nostra botiga significa adquirir un producte de qualitat, a més, resistent i estèticament indistingibles de les còpies naturals, molt més fràgil i delicades.  
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic