| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/04/2018

SECCIONS » Fortaleny » Servicis públics

L'Ajuntament de Fortaleny utilitza tractaments d'última generació per a acabar amb les panderoles

Segons Juani Clos, alcaldessa de la localitat, 's'ha aconseguit disminuir més del 80% la població de panderoles en tota la xarxa del clavegueram públic'


._000351
L'Ajuntament de Fortaleny, des de fa anys, té contractats els serveis de Control de Plagues en Biottec, que aplica mètodes radicals per a eradicar a les panderoles en la via pública. Per a açò realitza tractaments del clavegueram municipal, tant en voreres com en el mitjà de la via pública, quatre vegades a l'any.
L'alcaldessa Juani Clos aposta pels nous insecticides d'última generació per al control de les panderoles periplaneta americana i blatta orientalis.
Ara que comencen a pujar les temperatures proliferen les panderoles i trobar-les per la via pública es converteix en alguna cosa quasi "normal" així com localitzar-les en els habitatges.
Aquests insectes nocturns no solen ser molt volguts per la població, en general, i resulta molt desagradable veure-les dansant pel sòl de la nostra cuina, galeria o qualsevol racó fosc i humit de les nostres cases.
L'empresa encarregada d'aquests tractaments és Biottec que, segons Juan Carlos Vendrell, responsable tècnic, "es tracta d'un gel insecticida dissenyat com a esquer alimentós, desenvolupat mitjançant tecnologia avançada multicapa que permet emmascarar el principi actiu cipermetrina, de manera que els insectes no identifiquen l'origen de la seua intoxicació, proporcionant un control eficaç dels insectes i una baixa toxicitat per als mamífers".
“Aquests gels s'utilitzen en combinació amb els insecticides adulticides aplicant-se, en el cas de Fortaleny, amb periodicitat trimestral, arribant a aconseguir una reducció molt important de població de panderoles en tota la xarxa del clavegueram públic”, indica Vendrell.
Biottec duu a terme 4 tractaments programats a l'any per la xarxa de clavegueram públic en tota la població de Fortaleny per a eliminar a les panderoles. Un equip format per professionals recorre tots els carrers de Fortaleny per a desinfectar la xarxa de clavegueram de panderoles, intensificant aquesta activitat a l'estiu per les zones "conflictives".

 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars