| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 18/10/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

La valenciana Sara Piera, de Salons CV a Alzira, guanya el títol Runner Up en els ‘Oscar’ de la perruqueria internacional

Amb la seua impressionant destresa en la categoria de Tall i Color, va aconseguir obtindre el cobejat títol

._000502
En una nit enlluernadora plena de creativitat i talent en el ICC Capital Suite en Excel London, diumenge passat 15 d'octubre, Sara Piera guanya el seu tercer títol de Runner Up consecutiu, esta vegada en la categoria de Cut & Color dels canviats de nom International Visionary Awards.
L'esdeveniment, que va marcar la 41a edició del Alternative Hair Xou, va reunir els perruquers més inspiradors del món en un espectacle titulat "Tapestry". Esta nit de gala i creativitat no sols va destacar el talent dels perruquers internacionals sinó que també va servir com un aparador per a la innovació i la creativitat en la indústria de la perruqueria.
Sara Piera, amb la seua impressionant destresa en la categoria de Tall i Color, va aconseguir obtindre el cobejat títol de Runner Up, un reconeixement de la seua habilitat excepcional i dedicació incansable en el seu ofici. El seu talent no sols brilla en l'escenari, sinó que també és una font d'inspiració per a tots els membres de Salons Carlos Valiente i la comunitat de perruquers.
A més, és important destacar que Sara Piera ha sigut nominada als prestigiosos Premis Fígaro, coneguts com els "Goya de la Perruqueria Espanyola". El seu reconeixement en la categoria Cut & Color dels International Visionary *Awards a Londres se suma als seus assoliments anteriors, ja que el mes de setembre passat es va alçar amb el premi Perruquer Revelació d'Europa a París. Estos reconeixements subratllen la seua posició com una figura destacada en la indústria de la perruqueria a nivell internacional.
Brian Sanchis, finalista en la competitiva categoria Men's, no va aconseguir alçar-se amb el premi, però la seua presència en la final és un testimoniatge del seu compromís amb l'excel·lència i la seua contribució al món de la perruqueria.
Este èxit en els International Visionary Awards reforça la posició de Salons Carlos Valiente com un referent en la indústria de la perruqueria a nivell mundial.
Salons Carlos Valiente


._000905
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic