| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 27/01/2024

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

La incidŔncia de les plagues de tŔrmits ha augmentat un 5% anual, segons un estudi de Biottec

Estes infestacions no provoquen problemes de salut, per˛ causen greus desperfectes estructurals en construccions


._000351
En els últims anys augmenten les plagues de tèrmits, segons les inspeccions i servicis que estem realitzant. De tots els insectes que ataquen la fusta, els anomenats xilòfags, és el tèrmit; el segon problema més freqüent darrere de la panerola. A diferència de l'aparició massiva d'altres insectes en edificacions, els tèrmits i el corcó no suposen cap problema de salut pública, però causen greus desperfectes estructurals en construccions.
Segons un estudi recent de Biottec, els insectes de la fusta van representar l'any passat el 14% de les incidències registrades en l'empresa, la qual cosa suposa un augment d'un 5% anual. No obstant això, el tron de les infestacions més habituals continua ocupat per la panerola.

Tractament químic
El tractament contra estos insectes consistix a perforar i inserir uns tacs amb vàlvula anti-retorn en la fusta afectada cada 20-30 cm. i injectar per ells un producte termicida que impregne la fusta per complet, creant una barrera protectora. És un tractament molt ràpid i efectiu.
En funció de les característiques constructives de la seua casa, els tècnics especialistes li recomanaran el tractament de la totalitat de la fusta, o solament de les zones infestades i més propenses a ser atacades pels tèrmits, com a interseccions de bigues amb els murs.
Biottec
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic