| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 25/09/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Affidea Clínica Tecma d'Alzira realitza trasplantaments capil·lars en les seues pròpies instal·lacions

El cas de hui és un home de 45 anys amb alopècia androgènica de patró femení (vídeo)

._000086
La Unitat Capil·lar d'Affidea Clínica Tecma s'encarrega de previndre el procés de la caiguda del cabell, enfortir-lo i augmentar el gruix i vitalitat d'aquest. També, per a persones que tinguen algun tipus d'alopècia o calvicie i vulguen un diagnòstic i tractament adequat mitjançant una valoració.

Hi ha diferents tipus de tractaments mèdics, inclusivament el trasplantament capil·lar, del qual s'encarregarà el Dr. Ignacio Rodríguez.
El trasplantament capil·lar és un procediment de cirurgia menor que permet implantar cabell del propi pacient en les àrees que han perdut densitat capil·lar de manera irreversible.
Comença amb un diagnòstic digitalitzat que permet analitzar el tipus i grau d'alopècia i determinar si s'és candidat per a l'empelt capil·lar. Si s'és apte, es determinarà amb l'especialista el nombre d'unitats fol·liculars a implantar, així com la tècnica.
La intervenció es realitzarà en els quiròfans d'Affidea Clínica Tecma i a través d'un procediment que permet l'extracció d'unitats fol·liculars sense que siga necessari rasurar o rapar la zona donant.
L'empelt capil·lar es realitza amb anestèsia local i no requereix hospitalització. Tant abans com després del va processar es farà un seguiment.
El trasplantament capil·lar ofereix molt bons resultats en els casos d'alopècia androgenètica, sempre que es combine amb un tractament integral de regeneració capil·lar que estabilitze l'alopècia i la continue tractant després del trasplantament.
El cas de hui és un home de 45 anys amb alopècia androgènica de patró femení. Això és una pèrdua de cabell i miniaturització de predomini frontoparietal però amb la línia d'implantació frontal respectada.
Malgrat que no presenta entrades o una coroneta marcades, el pacient percep una disminució de densitat i un aprimament del cabell.

 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic