| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 10/02/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Gil Floristes Carcaixent et proposa les millors flors per a regalar en Sant Valentí

Roses, tulipes, clavells, orquídies i els detalls que et faran triomfar amb la teua parella


Les flors tenen un llenguatge propi, i més en aquesta època. Dins de pocs dies se celebra el dia de Sant Valentí, el 14 de febrer. Els més romàntics regalaran a les seues parelles les flors més boniques. En Gil Floristes Carcaixent podeu trobar les flors més boniques que podeu regalar.


Les roses
Les roses són les flors per excel·lència dels més romàntics. Mai passen de moda. Existeix una gran varietat de roses: roges, blanques, roses... Es poden cultivar en quasi qualsevol part d'Espanya i sabem que el seu origen es troba a Kenya o Etiòpia.

Les tulipes
Les tulipes sempre han significat alegria. Si regales tulipes a la teua parella li estàs dient que al seu costat la vida és més alegre. Són les flors més representatives d'Holanda i Turquia. Durant l'etapa d'Al-Andalus a Espanya era on més es cultivaven i així ara la regió d'Andalusia s'ha quedat amb la seua producció.

Els clavells
Són també una de les flors per excel·lència d'aquest gran dia. El seu color característic roig significa: passió, amor... encara que també podem trobar clavells blancs o roses. Els clavells igual que les tulipes també els podem trobar a Andalusia, encara que la zona d'Aragó també es caracteritza per produir aquest tipus de plantes.

Les orquídies
Curiositat! En el segle XVIII eren les preferides de la classe alta. Són una de les flors més elegants i sofisticades. El manteniment de l'orquídia és molt delicat, perquè és molt sensible al fred. La zona en la qual podem trobar-la és a la Comunitat Valenciana.

Els crisantems
La veritat és que aquest tipus de flors sempre ha sigut utilitzada per a vetlar als difunts o pel dia de tots els sants. Es tracta d'una flor molt econòmica, per això tothom es pot permetre comprar unes flors... Si vols impressionar a la teua parella... t'aconsellem que no siguen aquestes les flors que li compres!

El gesmiler
El gesmiler té també un significat per darrere i un missatge. Representen la lleialtat en una parella i també la fidelitat. Són molt reconeguts internacionalment. Aquest tipus de flors s'importen directament des de Calàbria (Itàlia) on des d'allí es venen a nivell comercial.
E6D

 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic