| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 28/04/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Funema, el crematori de mascotes respectuˇs amb el medi ambient

Oferim el servei d'incineraciˇ d'animals de companyia. Donem suport emocional i oferim la possibilitat de recuperar les cendres i guardar-les com a record


._000690 
Perquè ells s'ho mereixen tot… Amb aquest lema com a bandera del seu negoci va apostar Sara per aquesta característica funerària per a mascotes.
Una idea que va eixir a relluir després de veure's en la situació en la qual es troben ara els seus clients. Una mascota que ens acompanya durant un període de la nostra vida i que tard o d'hora hem d'acomiadar.
Molta gent desconeix que està prohibit enterrar a les mascotes en propi terreny o en alié. La seua sanció oscil·la entre els 1.200 i 3.500 € de multa. I arribats a aquest punt ens veiem en el dilema de què fer amb ella.
No t'arrisques. És millor fer-ho bé, fins i tot poder portar-te un record d'ella.
En Funema t'oferim el servei d'incineració d'animals de companyia. Donem suport emocional i oferim la possibilitat de recuperar les cendres i guardar-les com a record.

 
Incineració individual o col·lectiva i portar el seu record
Funema ofereix l'opció de la incineració individual o col·lectiva. Si optes per la incineració individual podràs conservar les cendres de la teua mascota sense cap problema. Disposem de diverses opcions perquè pugues tindre un record físic sempre amb tu. Entre ells trobaràs collarets per a portar les cendres de la teua mascota sempre amb tu, marcs per a conservar la seua petjada, urnes bàsiques (incloses en el preu de la incineració).
 
Respecte al medi ambient
Des de Funema fomentem i respectem el bon comportament amb el medi ambient, per això les nostres instal·lacions i la nostra maquinària estan preparades per a complir les lleis i ajudar el màxim possible a la conservació de la flora i la fauna del nostre món.

Acompanyats fins al final
En Funema disposem d'una sala de vetla perquè pugues compartir els últims moments amb la teua mascota. A més de poder assistir a la cremació del teu ser estimat (sota cita prèvia i disponibilitat).

Homenatges
Tant en la nostra web www.funemalzira.com com en el nostre Facebook et donem la possibilitat de dedicar-li a la teua mascota el teu homenatge particular. Envia'ns la teua carta amb una foto seua i nosaltres ens encarreguem de publicar-la.Estem a la teua disposició els 365 dias de l'any

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic