| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/05/2024

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials » Productes, ressenyes...

En Gil Floristes a Carcaixent oferim un horari especial amb motiu del Dia de la Mare

Passa't per la nostra botiga i tria entre les nombroses propostes que hem preparat amb preus molt assequibles


Com cada any, els rams de flors i les plantes es tornen un clàssic com a proposta de regal en moltes llars en un dia tan assenyalat com especial del calendari: la celebració del Dia de la Mare.
En Gil Floristes trobaràs el detall perfecte per a sorprendre mares, ties, amigues i també iaies. Els rams de flors són un dels regals més típics per a estes ocasions, ja que és una manera d'expressar diferents sentiments, depenent del tipus de flor. És el cas del Dia de la Mare, que se celebra tots els anys el primer diumenge de maig.
Entre les flors més típiques per a regalar es troben les roses, les orquídies, les margarides, els lilyum o els clavells, cadascuna de les quals té un significat diferent, no sols pel tipus de flor, sinó també pel color de cadascuna d'elles.
A més, es poden comprar rams ja preparats que mesclen diverses flors i colors diferents, així com personalitzar un ram amb diversos tipus de flors i de targetes de felicitació. En Gil Floristes, a més, trobaràs propostes per a totes les butxaques englobades en diversos segments de preu. 

El significat de les flors
Optar per un ram de roses és d'allò més clàssic, però serà un encert segur. Les roses simbolitzen l'amor, per la qual cosa és molt típic regalar un ram d'aquestes flors a les parelles. No obstant això, també pot representar l'amor cap a una mare o una amistat. A més de les típiques roses roges, es poden trobar de molts altres colors. Les roses blanques indiquen tranquil·litat i pau, mentre que les roses grogues simbolitzen l'alegria i l'optimisme, bones sensacions.
D'altra banda, els clavells són una altra de les opcions perfectes per a les mares, ja que també compten amb una diferent simbologia segons el seu color, igual que passa amb les roses. Concretament, els clavells són els que estan reservats per a les mares, ja que el seu simbolisme és precisament amor maternal.
Per part seua, les orquídies són una bona opció, ja que simbolitzen l'admiració i l'estima cap a una persona, dos sentiments que no poden estar més lligats a la figura materna.
Per a tindre un detall amb les mares recents, que celebren per primera vegada aquest dia tan especial, una bona opció són els lilyum, que és una flor de forma molt cridanera i que posseeix significats també segons el seu color. Així, el lilyum blanc implica innocència, per la qual cosa és la millor elecció per a mare d'un primer fill. També els rams de lilyums roses poden ser una opció, ja que simbolitzen la tendresa i la bondat.
Finalment, es pot optar per un ram de margarides. Encara que les més comunes són les blanques, també hi ha d'altres colors per a mostrar vitalitat, energia i optimisme en el Dia de la Mare. Lleialtat, agraïment i innocència són alguns dels significats de regalar aquest tipus de flor.
Malgrat tot això, el millor és triar les flors pensant en la persona concreta i els seus gustos, és a dir, optant per aquelles formes i colors que més s'adapten a la personalitat i als gustos de cada mare.


 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic