| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 26/07/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

En Biottec som especialistes i estem autoritzats en protegir sa casa o el seu negoci de possibles riscos de plagues

Treballem i dissenyem plans de control de plagues per a tot tipus de sectors

._000351

Som una empresa valenciana de servicis de Prevenció i Control de Plagues amb més de 10 anys d'experiència en el sector, ubicada a Fortaleny (Comarca de la Ribera Baixa del Xúquer) i treballem en tota la Comunitat Valenciana. Empresa Homologada per la Direcció General de Salut Pública i la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, en el Registre Oficial d'Empreses de Servicis Biocides, ROESB: 0424-CV.

La nostra empresa pretén cobrir un ampli espectre en este camp mediambiental, i particularment en el camp dels tractaments amb biocides i plaguicides, intentant posar una eficaç lluita antiparasitària al servici dels distints sectors socials; indústria alimentària i hostaleria, comunitats de propietaris, vivendes particulars, col·legis, oficinas... 
i un llarg etc. 

En Biottec, defenem la utilització respectuosa d'elements químics. Per a això apostem per les bones pràctiques en els plans de desinsectació, desratització i 
desinfecció, complint la norma vigent, tant europea com espanyola a través del R.D. 1090/2010 i en especial la norma UNIX 171210 de qualitat ambiental.

Els nostres servicis són; control de plagues i sistema de vigilància, desinsectació, desratització, desinfecció, APPCC - control de plagues 3D, control de xilòfags, control de plagues de jardí, control d'aus i control de legionella. Amb ells li oferim una inspecció i diagnostique gratuït, un assessorament de control integral, experiència en el sector, pressupostos sense compromís i servicis garantits.

La satisfacció del client és el nostre principal objectiu. Estem capacitats per a controlar amb total seguretat el seu problema d'insectes, panderoles, rosegadors, etc., amb les mínimes molèsties possibles.


Recorde que les plagues urbanes han de ser controlades i eliminades sense excepció, perquè poden produir contaminacions en aliments i ser vectors de malalties que poden transmetre-les al ser humà. A més de generar una la mala imatge, pot ocasionar danys materials com; deteriorament de mercaderies, ruptura de cablejats, incendis per curtcircuits, etc. Per què continuar suportant pèrdues econòmiques i desagradables molèsties en el seu llar, negoci, restaurant, col·legi, etc.?

Per tant, quan contracta amb nosaltres, vosté està adquirint tranquil·litat, perquè li farem una prevenció o li resoldrem el problema o plaga de forma ràpida, segura i eficaç.
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic