| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/10/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » Educaciˇ i formaciˇ » NotÝcies Comercials » Productes, ressenyes...

Tens tot un mˇn per descobrir, que els idiomes no siguen una barrera

En A+Idiomes d'Alzira ja s'han iniciat les classes amb xiquets des dels 3 anys d'edat

._000634
En A+Idiomes d'Alzira ja s'han iniciat les classes amb xiquets des dels 3 anys d'edat.
Amb les teues ganes d'aprendre i el nostre compromís a complir els teus objectius de parlar i escriure un nou idioma t'oferim espanyol llengua estrangera, anglés i francés de manera presencial i alemany, italià i portugués de manera en línia.
Classes particulars a adults així com a empreses ( som formadors FUNDAE, per la qual cosa les empreses poden utilitzar subvencions per a la formació dels seus empleats ).
Comencem el CURS DE BATXILLER DUAL AMERICÀ el dijous 14 de *Sept, en el qual alguns dels nostres alumnes estan inscrits per a estudiar des d'Espanya un Batxiller Americà en un Institut de Florida. Els alumnes espanyols comencen en 3 d'ESO i així quan acaben el Batxiller Espanyol, convalidem assignatures i obtenen el diploma Dualment, d'ací el seu nom.Al juny van tornar 4 els nostres alumnes de passar un ANY ESCOLAR a l'Estranger, concretament 3 en USA i un a Irlanda, i TOTS diuen que és una experiència recomanable i única ! Si esteu interessats, estem començant a gestionar JA els alumnes que eixiran a realitzar el seu ANY ESCOLAR en el curs 2024-2025 ! I les places volen !!
I quant a VIATGES D'ESTUDIS A l'ESTRANGER a l'estiu, enguany hem enviat alumnes a Malta, Anglaterra, Irlanda, Nova York i Toronto. Tots han viscut una cosa especial, a més de practicar l'anglés.
Tens tot un món per descobrir que els idiomes no siguen una barrera. 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic