| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 24/03/2018

SECCIONS » L'Alcúdia » Gastronomia » Homenatges i celebracions » Llibres » Social

Emotiu homenatge de tota l'Alcúdia al cuiner i empresari Antonio Galbis

En la presentació del llibre ‘Antonio Galbis: Història d’una il•lusió’, escrit per Ximo Martínez Ortiz i José Vicente Navarro Rubio


._000513
Este matí s’ha presentat, en la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, el llibre “Antonio Galbis: Història d’una il•lusió”, escrit per Ximo Martínez Ortiz i José Vicente Navarro Rubio. En la presentació han participat Andreu Salom, alcalde de l’Alcùdia, els autors Ximo Martínez Ortiz i José Vicente Navarro Rubio, i Gema Galbis, filla d’Antonio Galbis i propietària de Galbis Paelles Gegants. Toni Benavent, actual regidor de Cultura, ha sigut l’encarregat de presentar l’acte, en el qual els veïns de la localitat i els amics també han participat amb les seues paraules de record i admiració cap a la figura del cuiner i empresari, creant un homenatge ple de sentiments i emocions. El llibre pertany a la col•lecció Gent d’Ací  i significa el seu cinqué volum, en una col•lecció que edita l'Ajuntament de l'Alcúdia i recull la vida i obra d’alcudians il•lustres.
En el llibre s'arreplega la vida de Antonio, la seua destacable labor, tant com a cuiner i com a empresari valencià, “els assoliments que va aconseguir gràcies al seu afany de superació i que només els grans homes poden aconseguir”, ha afirmat la seua filla.
Un dels aspectes més rellevants de la vida d'Antonio Galbis és la gran passió que sentia des de xicotet per la cuina, passió heretada de la seua mare Eulàlia Domènech. Una de les grans fites de la seua carrera professional va ser aconseguir un rècord mundial cuinant, en 1992, una paella per a 100.000 persones a València. Nou anys més tard, en 2001, va aconseguir batre el seu propi Rècord Guinness realitzant una paella a Madrid per a 110.000 persones.
“En l’obra es conten les anècdotes més curioses i divertides acumulades al llarg de la seua vida professional i personal, també els fracassos, amb els quals va anar aprenent al món empresarial, però sempre des del sacrifici i la humilitat”, ha explicat Gema Galbis. Una paella per a més de 500 persones, amb la firma de  la família Galbis, ha sigut el regal per a tots els presents en l’homenatge d’un home que ha deixat marca a l’Alcúdia i al cor dels seus habitants.
E6D

 

 
 

._000509


._000512
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.