| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/08/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Els senyals que indiquen que has d'acudir al dermatòleg per a revisar les teues pigues

El servei de Dermatologia de la Clínica Tecma recomana previndre i revisar la pell cada 3-6 mesos per a detectar a temps possibles signes cancerígens


._000086
Les prevencions i directrius en la pell són primordials i, encara més a l'estiu i els dies en plena exposició al sol. Així doncs, vigilar les pigues (nevus melanocíticos) durant l'època estival també és un pas fonamental per a detectar a temps seriosos signes cancerígens en la pell.
Santiago Guillen, dermatòleg de la Clínica Tecma, nomena els senyals per les quals has de demanar cita per a revisar l'aspecte de les teues pigues.
En aquest sentit, per a detectar alguna anomalia en la nostra pell s'aconsella seguir la regla de les cinc lletres de l'abecedari:
- Asimetria: les pigues són simètriques, ja que si els divideixes a la meitat són iguals a banda i banda.
- Vores: si els extrems estan mal definits, irregulars o ondulats podria ser un senyal d'alerta.
- Color: normalment, les pigues són del mateix color, observa si tenen diversos colors.
- Diàmetre: les pigues malignes solen mesurar més de sis mil·límetres.
- Evolució: si t'has adonat que una piga ha augmentat la seua grandària i forma acudeix al teu dermatòleg perquè l'explore.
“Almenys, una vegada cada 3-6 mesos, hem de revisar tota la pell per a detectar noves pigues o canvis sospitosos”, recomana el dermatòleg. A més, afirma que és necessari aplicar “amb freqüència” protector solar per a evitar futures taques en el rostre. La Clínica Tecma compta amb un servei de Dermatologia, també ara a l'estiu, que podrà revisar la teua pell, o piga, on t'informaran i aconsellaran sobre qualsevol consulta dermatològica.

Informa't o demana ja cita prèvia al 962455892

Envia'ns un Whatsapp i et cridem: 671507039

 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic