| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 19/09/2017

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials » V

Cinc raons per a imprimir i conservar les teues fotos de l'estiu

El Centre Fuji Carcaixent et recomana conservar els teus records amb la millor qualitat, en tots els formats i a uns preus molt econ˛micsLa comoditat de l'entorn de treball digital ens ha fet oblidar-nos del plaure de tindre còpies impreses de les nostres fotos. Cada vegada acumulem més discos durs i menys àlbums en paper. No és per nostàlgia, sinó perquè tindre una còpia impresa de les nostres millors fotografies ens aportarà molt més del que recordem. Repassem cinc raons per a apostar per imprimir les nostres fotos.

1. Tindre còpies en paper és essencial per a una bona edició
Quan hem realitzat un projecte, una sèrie o simplement acumulem les fotos de les vacances o d'un viatge, el fet de veure les fotos en paper, ja siga sobre la taula, sobre una paret o sobre el sòl, ens ajuda a tenir una visió més global i exigent sobre les mateixes.
2. Tindre còpies és barat
En ocasions esgrimim que el cost de tenir còpies de les nostres fotos és elevat i per açò ens resistim a fer-les. Però, en realitat no és tan car. Hi ha moltes tendes on realitzar còpies, fins i tot es poden encarregar online per a major comoditat, on els preus per còpia són acceptables. En qualsevol cas, un bon consell és realitzar comandes periòdiques, acumulant un bon lot perquè el preu per còpia siga més econòmic.
Sense oblidar que podem trobar una bona varietat de papers de gran qualitat per a obtenir còpies que no tenen gens que desmerèixer a les de qualsevol exposició.
3. En paper les fotos es veuen millor
Encara que estem tan acostumats a veure les nostres fotos en pantalla no podem negar que ens transmeten noves i intenses sensacions quan tenim una bona còpia en paper. El fet de veure les nostres fotos en pantalla de portàtils, tablets o fins i tot smartphones ens provoca no apreciar bé els detalls que ens pot oferir una còpia a bona grandària.
4. És una bona solució per a conservar el nostre arxiu
Acumulem molts discos durs amb multitud d'arxius i està molt bé. Però fins i tot sent molt previnguts, podem patir una pèrdua o que algun d'eixos discos falle. Un bon mètode per a conservar nostres millors fotos és amb còpies impreses. Si escollim les nostres millors imatges i les conservem en paper, ens assegurem que perduren per molt temps (fins i tot més que amb un disc dur).
5. Li dóna més valor a les nostres fotos
Tindre còpies a bona grandària de les nostres millors fotos fa que cobren més valor. Pensem, per exemple, a regalar una còpia en paper, a utilitzar-les per a decorar la nostra casa o simplement a crear un àlbum o un book. A l'hora de mostrar-ho, posseeix més valor, s'aprecia millor i el visionat adquireix major.
Una còpia ben impresa i emmarcada, per exemple, s'aprecia amb més pausa per a apreciar els detalls i, sobretot, transmet unes sensacions més intenses que en una pantalla.

Com veieu, només són cinc raons, es poden afegir algunes més, però estes són bàsiques i sòlides perquè ens animem a incloure en el nostre flux de treball digital la còpia impresa de les nostres fotos. La satisfacció està garantida.
Centre Fuji Carcaixent


 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic