| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/05/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Educació i formació » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

El Centre d'Educació Infantil Sant Josep i Sant Antoni a Sueca t'apropa a la seua dinàmica educativa

Sol·licita cita al telèfon 96 170 18 68 o en el propi centre educatiu i t'ensenyarem les nostres instal·lacions

 
L'educació dels nostres fills/es ens preocupa des del primer moment i per això en el centre San José i San Antonio estem compromesos amb la tasca d'oferir lal millor metodologia d'ensenyament. Pots sol·licitar-nos cita i nosaltres et  mostrarem les nostres instal·lacions, alhora que t'aproparem a la  nostra dinàmica educativa.
Al Centre d’Educació Infantil ‘San José y San Antonio’ a Sueca sabem de la importància que comporta el desenvolupament infantil, un procés complex que establix les bases per al futur dels nostres fills/es.
Els primers anys de vida, des del naixement fins als tres anys, són una finestra única i crucial en la qual s'establixen connexions neuronals, es desenvolupen habilitats fonamentals i s'establixen els fonaments per a un creixement saludable en totes les àrees. Estos anys primerencs són més que una simple etapa; són la base sobre la qual es construirà tot el desenvolupament posterior del xiquet/a.
Durant els primers anys, els xiquets/tes estan formant les seues habilitats emocionals bàsiques. Les interaccions afectives amb els cuidadors i la creació de vincles segurs són essencials per al desenvolupament de la confiança i l'autoestima. Aprenen a identificar i gestionar les seues emocions, la qual cosa establix un patró fonamental per a les futures relacions i la salut mental.
El nostre centre està situat en plena naturalesa i en els seus amplis jardins els xiquets viuen multitud d'experiències. També gaudixen d'àmplies i ben equipades instal·lacions. Des del primer moment s'inicien en els tres idiomes: Castellà, Valencià i Inglés i en les noves tecnologies (aula d'informàtica i Pissarra Digital Interactiva).
L'equip docent és conscient de la importància que té oferir als nostres alumnes diferents estímuls, per a promoure aprenentatges i desenvolupar capacitats.
El nostre Projecte Educatiu és: “L'Educació Primerenca a l'Escola Infantil”, entesa com a desenvolupament ple i equilibrat de totes les capacitats del xiquet, mitjançant una estimulació adequada, metodològicament treballada, respectant el ritme i maduració de cada xiquet. Sempre en un ambient d'afecte i joc. El joc és la forma natural d'aprendre del xiquet.
A través del projecte d'Educació Primerenca, les capacitats i habilitats d'un xiquet, aconseguiran major i millor desenvolupament si se li oferixen i faciliten nombroses situacions estimulars en els períodes de més plasticitat neurològica i psicològica, perquè qualsevol aprenentatge entre els 0 i 6 anys s'adquirix amb més naturalitat, grau i efectivitat.


 
Estarem encantats d’atendre’t al nostre centre
situat al carrer  Sebastián Diego, 88 a Sueca. 


Telèfon 96 170 18 68
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic