| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/09/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Educació i formació

Descobreix tota l’oferta de cursos de l’escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, Algemesí, Carcaixent i Carlet

Per al curs 2023 /2024 serà necessari fer l'admissió en línia des del 15 fins al 20 de setembre

 

 ._000497

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alzira és un centre públic de la Generalitat Valenciana que actualment compta amb la seu d'Alzira (Carrer Riola, 9) i les seccions d'Algemesí, Carcaixent i Carlet.
A l’EOI d’Alzira s'imparteixen 5 llengües : Alemany, Anglès, Francés, Italià i Valencià en nivells que van de l'A2.1 fins al C2.2 segons la llengua triada.
Els cursos tenen una durada de 120 hores anuals que corresponen a 4 hores semanals, es a dir 2 hores en dies alterns. Les franges horàries van des del matí fins a la vesprada. Contrariament al que es pensa, no és gens difícil obtindre plaça.
Per al curs 2023 /2024 serà necessari fer l'admissió en línia des del 15 fins al 20 de setembre.
El dia 25 s'adjudicaran les places i a partir del dia següent es podrà fer la matrícula presencial a la secretaria del centre.
A més dels cursos acadèmics hi ha cursos formatius, és a dir, cursos de 60 hores dedicats a la conversa i a les destreses orals.
El preu de la matrícula és molt econòmic, va del 90 als 110 euros anuals i ,a més, inclou, en els cursos conduints a la certificació les taxes d’acces a la prova. El cursos formatius tenen un cost de 45 euros.
Si no disposes d’una acreditació per accedir al nivel que necessites, del 14 al 18 de setembre, els diversos departaments faran un test de classificació o prova de nivel que et permeterà accedir-hi.
Les nostres instal·lacions compten amb aules molt ben equipades amb ordinadors  projectors, equips de so i personal qualificat que imparteix les clases amb métods comunicatius i dínamics
Aprendre un idioma és molt útil per a trobar treball, viatjar,  oposicions, borsa de treball i fer amics.

Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira
  

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic