| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/09/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Cursos de digitalitzaciˇ per a dones en Triangle Estudis de Sueca

Inici a l'octubre. Places limitades


._000847
Les accions formatives es dirigiran a dones de la Comunitat Valenciana inscrites com a demandants d'ocupació en un servei públic d'ocupació prioritàriament desocupades i residents en municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 30.000 habitants.
També podran participar dones de la Comunitat Valenciana ocupades inscrites en millora d'ocupació i dones inscrites que es troben en situació de suspensió de contracte o reducció de jornada a conseqüència d'un expedient de regulació d'ocupació, prioritàriament totes elles, residents en municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 30.000 habitants.
Dins del col·lectiu de dones ocupades, tindran prioritat els qui tinguen un contracte temporal o a temps parcial.
La situació laboral de les alumnes en el moment d'incorporar-se a l'acció formativa determinarà la seua condició de persona ocupada o desocupada, igualment a l'efecte de participació en el programa s'atendrà el domicili de residència de les alumnes que conste en la demanda d'ocupació en el moment d'incorporar-se a l'acció formativa.

 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic