| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 3 de junio de 2022

SECCIONES » · Economia en valencià » Empresas » Empresas y empresarios de la Ribera » Noticias Comerciales

Consum creix a Granada amb un supermercat a Órgiva, construït per Construccions Eliseo Pla, CEP

L'empresa de Castelló, comarca de la Ribera (València), suma una nova instal•lació industrial en la seua dilatada carrera

._000410 
Consum obri a Órgiva (Granada) un supermercat per al qual ha contractat 29 persones, procedents del municipi i poblacions pròximes. La cooperativa desembarca en aquesta localitat amb el seu primer supermercat ecoeficient, de 1.275 m² de sala de vendes. A l'ésser una botiga ecoeficient, consumeix el 40% menys d'energia que una convencional.
El nou supermercat està situat en l'avinguda González Robles, 77. Disposa de compra a domicili i 74 places d'aparcament gratuït per a facilitar les compres. Compta amb el nou model de botiga, en un edifici el que preval l'experiència del client i la sostenibilitat. També s'ha millorat l'experiència mitigant el so del paviment mitjançant lloses especials .
 
CEP
Construccions Eliseo Pla, *CEP, inicia la seua activitat l'any 1958 amb una clara vocació empresarial: professionalitat. “Els nostres principis modestos no van ser obstacle per a mostrar una imatge de serietat i rigor en totes les nostres accions. Sobre la base d'aquests valors hem creat una de les principals empreses constructores de la Comunitat Valenciana”, asseguren des d'aquesta empresa valenciana situada a Castelló, comarca de la Ribera.
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo