| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 08/12/2022

SECCIONS » Economia » Articulistes » Economia » Empreses i empresaris de la Ribera » Entrevistes » J.M.O. » Ramón Alfil

Construccions Eliseo Pla, una empresa amb més de 60 anys d'evolució sostinguda i amb projecció de futur

Eliseo Pla: “Hui no seríem res sense l'esforç, sacrifici i manera de veure les coses del meu pare”


._000410
Construccions Eliseo Pla (CEP) inicia la seua activitat l'any 1958 amb una clara vocació empresarial: professionalitat. Els seus principis modestos, com els de qualsevol empresa familiar d'aquella època, no van ser obstacle per a mostrar una imatge de serietat i rigor en totes les seues accions. Sobre la base d'aquells valors que va transmetre el seu fundador, Eliseo Pla Ramírez, s'ha creat una de les principals empreses constructores de la Comunitat Valenciana i amb un prestigi guanyat a nivell nacional.
Està situada a Castelló, comarca de la Ribera (València), compta hui amb un equip humà format per 85 persones que ocupen diversos càrrecs i gestions: gerència, directors de departament, administració, encarregats, caps d'obra, oficials, peons, topografia, xoferes, etc.
En CEP SL sempre s'ha treballat per a oferir una àmplia relació de serveis als seus clients i garantir-los els més alts nivells de qualitat i competitivitat. Aquesta diversificació d'activitats juntament amb una política d'aliances estratègiques amb empreses de primer ordre i interessos comuns, els ha permés consolidar una evolució sostinguda i projecció de futur.


 
Un dels sectors en els quals destaca de manera notable Construccions Eliseo Pla és el denominat “Comercial”, en el qual són un referent en el mercat en la construcció de superfícies comercials i naus industrials en el sector agroalimentari. Així mateix, les seues construccions també es desenvolupen a nivell industrial i en urbanisme i edificacions, així com en complexos residencials, col·legis, centres de salut...
En l'actualitat estan obrint-se camí també en complexos hotelers, habitatges turístics de lloguer i residències per a la tercera edat.
Els germans Eliseo i Miguel Ángel Pla Caldés estan al capdavant de la gerència de CEP SL des de mitjansdels  anys 80 i, encara que la seua evolució directiva ha anat sempre al ritme que marca el desenvolupament del progrés, no deixen de posar en pràctica conceptes heretats del seu pare i fundador com l'ètica i la responsabilitat social corporativa i empresarial. “Hui no seríem res sense tot el seu esforç, sacrifici i la seua manera de veure les coses”, afirma Eliseo Pla Caldés en una entrevista concedida al nostre diari.
Construccions Eliseo Pla és hui dia una empresa capdavantera en l'àmbit de la construcció; la política estratègica que ha consolidat aquesta evolució sostinguda s'ha basat a “mirar sempre al futur, créixer al costat dels nostres clients, arribar allà on no arriben altres empreses cobrint un nínxol de mercat que no existia i continuar creixent en el que coneixem i en el que sabem fer”, apunta Eliseo Pla.
Finalment, cal destacar que el relleu generacional està assegurat, fet que allargarà el caràcter familiar amb el qual va nàixer aquesta empresa i la viabilitat a llarg termini. Els dos fills d'Eliseo i Miguel Ángel ja estan incorporats a CEP en el que serà la tercera generació d'aquesta firma constructora.
J.M.O - Ramón Alfil 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars