| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 08/07/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Construccions Eliseo Pla amb seu a Castellˇ, en la Ribera Alta, ha edificat el supermercat Consum a ┴guilas

Es tracta d'un edifici singular en el qual preval l'experiŔncia del client i la sostenibilitat


._000410
L'empresa de la comarca de la Ribera Alta, construcciones Eliseo Pla, amb seu a Castelló ha sigut l'encarregada de l'execució de la nau que alberga el primer supermecat Consum en la localitat murciana  d'Águilas. Es tracta d'un supermercat ecoeficient, de 1.370 m² de sala de vendes, 53 places de pàrquing gratuït i 2 punts de recàrrega per a cotxe elèctric. Amb l'ecoeficiència se consumirà un 40% menys d'energia que una superficie convencional i respon a l'aposta de Consum per la sostenibilitat de la seua activitat.
 
Amb este nou supermercat, el segon que obri la firma valenciana a Múrcia en 2022 no serà l'últim, ja que té prevista l'obertura d'altre supermercat a Cartagena, al gener de 2023. 
 
Construccions Eliseo Pla ha executat esta instal·lació al carrer Pablo Iglesias, 30, amb l'esquema del nou model de botiga. Es tracta d'un edifici singular en el qual preval l'experiència del client i la sostenibilitat, simplificant els mobles, la disposició dels productes, els colors i la il·luminació, per a facilitar la compra i que siga personalitzada, còmoda i àgil, donant especial protagonisme als productes frescos. També s'ha millorat l'experiència, mitigant el so del paviment mitjançant rajoles especials i s'ha suprimit la major part de la cartelleria aèria, per tal de  buscar una informació més clara sobre el fons blanc del mobiliari.

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic