| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/05/2024

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Descobreix l'exposició 'Disseny amb Pedra', de Marbres Alcaduf, a Algemesí

"Treballem amb els materials més innovadors del mercat"


._000525
En 'Disseny amb Pedra' Algemesi portem més de 25 anys dedicant-nos a l'elaboració i col·locació de marbres, granits i tot tipus de pedres naturals. En tots els nostres projectes treballem amb els materials més innovadors del mercat.
Trie la qualitat, el color i el preu que més s'ajuste a les seues necessitats. En Disseny amb Pedra ens encarregarem de tota la resta, des del disseny d'una cuina avantguardista i moderna fins a la creació d'ambients clàssics i acollidors amb marbres i granits naturals d'exquisida bellesa.
Disposem entre la nostra àmplia varietat d'articles aigüeres ultramodernes en fibra o acer, i llegendàries aigüeres massisses en marbre Macael.
Acudeix ara al nostre establiment, situat a la ciutat d'Algemesí.En el nostre taller fabriquem i servim qualsevol projecte que els nostres clients tinguen al cap. La nostra prioritat és fer realitat totes les seues peticions. Comptem amb una llarga trajectòria en el sector en l'elaboració de productes com a escales, sòls, façanes, cuines o làpides a partir de materials com el marbre, granits, quarsos, pedres artificials, pissarres i rajoles hidràuliques.
Treballem amb un equip professional altament qualificat i en constant formació, i oferim als nostres clients els millors acabats. Contacte amb nosaltres i confie en una empresa líder en el sector. Cride'ns i demane el seu pressupost sense cap compromís. 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic